FM20 Wonderkids Shortlist

Auteur

Datum

Categorie

Deze download bevat de spelers uit onze lijst met Wonderkids voor Football Manager 2020. Je kunt deze shortlist direct inladen in FM20 en gebruiken in je zoektocht naar de beste wonderkinderen. Er staan meer dan 800 verschillende wonderkinderen op deze shortlist.

Download Wonderkids Shortlist

Download

Een ideale lijst voor Football Manager 2020. Door deze shortlist toe te voegen aan je game pak je in één klap ruim 800 wonderkids. Pak je voordeel en zie direct welke wonderkids interesse hebben om naar jouw club toe te komen!

Let wel: deze shortlist is gemaakt met een grote database en alle mogelijke landen/competities. Het kan dus voorkomen dat een speler op de originele lijst niet voorkomt in jouw spel. Dat kan invloed hebben op het totale aantal wonderkids dat gevonden worden. Het aantal wonderkids kan dus lager uitvallen dan de beloofde 800.

Hoe installeer je deze Wonderkids Shortlist

  1. Download het bestand (.fmf).
  2. Plaats dit bestand in de volgende folder:
    \Documents\Sports Interactive\Football Manager 2020\shortlists\
  3. Start Football Manager 2020 en ga naar Scouting > Shortlist
  4. Klik op het tandwiel rechts bovenin en kies voor Load Shortlist
  5. Er zal een pop-up verschijnen en als je deze shortlist in de juiste folder hebt geplaatst, dan zal hij automatisch te kiezen zijn.

 

Koop FM20

Bestel Football Manager 2020 en ontvang tot wel 40% korting!

Laatste FM20 Artikelen

MU / FMI Update 2020 – 2019/2020 Final update

De MU/FMI update is weer terug! De beste en meest uitgebreide transfer update voor Football Manager 2020!

Samenwerkingsverbanden in Football Manager

De voordelen van een samenwerkingsverband tussen clubs in Football Manager. In deze gids bespreken we waarom dit onderdeel jouw save kan beïnvloeden en hoe jij hier je voordeel uit kunt halen.

De 5 beste talenten van PSV

In deze Football Manager 2020 lijst nemen we een kijkje in de selectie van PSV. We bekijken de vijf grootste talenten van de Eindhovenaren.