FM20 Wonderkids Shortlist

Auteur

Datum

Categorie

Deze download bevat de spelers uit onze lijst met Wonderkids voor Football Manager 2020. Je kunt deze shortlist direct inladen in FM20 en gebruiken in je zoektocht naar de beste wonderkinderen. Er staan meer dan 800 verschillende wonderkinderen op deze shortlist.

Download Wonderkids Shortlist

Download

Een ideale lijst voor Football Manager 2020. Door deze shortlist toe te voegen aan je game pak je in één klap ruim 800 wonderkids. Pak je voordeel en zie direct welke wonderkids interesse hebben om naar jouw club toe te komen!

Let wel: deze shortlist is gemaakt met een grote database en alle mogelijke landen/competities. Het kan dus voorkomen dat een speler op de originele lijst niet voorkomt in jouw spel. Dat kan invloed hebben op het totale aantal wonderkids dat gevonden worden. Het aantal wonderkids kan dus lager uitvallen dan de beloofde 800.

Hoe installeer je deze Wonderkids Shortlist

  1. Download het bestand (.fmf).
  2. Plaats dit bestand in de volgende folder:
    \Documents\Sports Interactive\Football Manager 2020\shortlists\
  3. Start Football Manager 2020 en ga naar Scouting > Shortlist
  4. Klik op het tandwiel rechts bovenin en kies voor Load Shortlist
  5. Er zal een pop-up verschijnen en als je deze shortlist in de juiste folder hebt geplaatst, dan zal hij automatisch te kiezen zijn.

 

Koop FM21

Bestel Football Manager 2021 en ontvang tot wel 15% korting!

Laatste Artikelen

Het karakter van een speler

Het karakter van een speler heeft op veel verschillende factoren invloed. In deze gids leggen we je uit waar je op moet letten bij het karakter van een speler.

MU Update 2021 – V21.3

De MU Update voor FM2021 is uit!

Hoe speel jij FM: Nummerke10

In de serie 'Hoe speel jij FM?' vragen we om de week aan een forumlid om een aantal vragen en stellingen te beantwoorden. Ditmaal is Nummerke10 aan de beurt.