FM20 Feature: Backroom Staff

HomeFootball Manager 2020FM20 Feature: Backroom Staff

Auteur

Datum

Categorie

Football Manager en Sports Interactive (SI) hebben donderdag de eerste reeks met nieuwe features van Football Manager 2020 bekend gemaakt. In dit artikel bespreken we de tweede nieuwe feature: Backroom Staff verbeteringen.

Bekijk ook de andere FM20 features

Backroom Staff is in het Nederlands de technische staff. SI heeft dus voor deze edities flink wat aanpassingen gedaan aan de technische staf. Eén van de dingen die zij vernomen hebben uit het clubvoetbal is dat de technische staf veel meer samenwerkt dan nu het geval is in Football Manager.

Koop Football Manager 2020 via MU

Koop FM via een officiële SEGA partner, Ontvang de code direct, 10% MANUTD korting, BETA toegang en gratis FM20 Touch. Koop de game via MU en 2Game en ondersteun onze community!

Koop nu

Dat heeft als gevolg dat je nu in aanloop naar een wedstrijd advies krijgt van je technische staf over de komende wedstrijd. Je krijgt hierbij een geadviseerde opstelling en wedstrijdselectie voorgeschoteld. Deze kan overeenkomen met je huidige opstelling, maar er kunnen ook wijzigingen voorkomen. De adviezen worden gegeven op basis van vorm, rol en positie, kwaliteiten en andere relevante informatie.

Vanuit het nieuwsitem dat je ontvangt kun je dan zelf bepalen of je de wijzigingen accepteert, negeert of een ander voorstel doet. Bij het nieuwsbericht kun je dan de voorgestelde aanpassingen aan- of uitvinken en verder gaan. Als je daarna nog iets wilt wijzigen kan dat gewoon op de normale manier bij het selecteren van team vlak voor een wedstrijd.

Teamadvies is ook standaard beschikbaar in het tactiekenscherm. Maak gebruik  van de speciale nieuwe button en je krijgt een popup met alle relevante informatie van je technische staff.

Teamadvies is niet het enige dat men bij SI heeft aangepakt. Het algemene advies in de game zijn verbeterd en zullen beter aansluiten bij jouw speelwijze en wensen. Ook het selecteren van de tegels op het tactiekenscherm zijn voorzien van betere analyse en betere adviezen.

Verantwoordelijkheden

Het is nu ook gemakkelijker gemaakt om je verantwoordelijkheden aan te passen. In oudere versies moest je altijd naar het speciale verantwoordelijkheden scherm gaan om deze aan te passen. Nu is dat gemakkelijker gemaakt door opties toe te voegen aan sommige nieuwsberichten. Dan kun je met één druk op de knop een aanpassing doen.

De verantwoordelijkheden zelf zijn ook aangepakt en bevatten meer informatie over wat ze nu precies inhouden. Het overzicht is ook verbeterd op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en kun je gemakkelijker zien welke verantwoordelijkheden bij jou liggen en welke bij je staff.

Nieuwe rollen

Nieuw zijn twee rollen in de technische staf. De eerste is die van technisch directeur. Hij zal zich bezighouden met het advies over je huidige technische staff. Hij zal rapporteren over hun ontwikkeling en prestaties. Bovendien zal hij adviezen geven over mogelijke cursussen om ervoor te zorgen dat de coaches en andere leden van de technische staff zich blijven ontwikkelen.

De tweede nieuwe rol is Head of Player development oftewel hoofd spelersontwikkeling. Deze persoon zal zich bezig gaan houden met (hoe verrassend) de ontwikkeling van de spelers van je club. Bovendien zal hij een scherp oog houden op de spelers die je uitgeleend hebt. Daarnaast zal hij adviezen geven over de spelers die mogelijk toe zijn aan een verhuurperiode.

De Head of Player Development zal je meer informatie geven over de verhuurde spelers. Hij houdt in de gaten of ze voldoende spelen, maar zal ook scherp zijn op de positie en rol die de speler krijgt tijdens zijn verhuurperiode.

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen