FM19 Scenario: Omkoopschandaal AC Milan

Home Football Manager 2019 Downloads Scenario's FM19 Scenario: Omkoopschandaal AC Milan

Auteur

Datum

Categorie

Het is 16 juni 2018 als het vonnis over de Italiaanse topclub AC Milan is geveld. De club, die verdacht werd van matchfixing bij acht Serie A wedstrijden, zal worden teruggezet naar de Lega Pro, het derde niveau van Italië.

Het is een zwarte dag in de geschiedenis van Rossoneri. Niet alleen de algemeen directeur en verschillende stafleden vertrekken per direct, ook de spelers van het eerste elftal besluiten dat ze geen onderdeel meer willen uitmaken van de club. Ze laten hun contracten verscheuren en vertrekken naar verschillende clubs in Europa.

Koop Football Manager 2019 via Managers United

Zo verliest Milan onder andere Suso aan Real Madrid en Hakan Çalhanoğlu aan Besiktas. De jeugdspelers besluiten wel te blijven, aangezien dit een mooie kans is om in het eerste elftal te spelen. De nieuwe algemeen directeur is clublegende Paolo Maldini.

Alleen bij de degradatie naar de Lega Pro blijft het niet. De club mag in de transferperiode van begin juli 2018 t/m begin september 2018 geen transfers doen. Daarbij zijn ze ook uitgesloten van Europees voetbal. ACF Fiorentina neemt haar plaats over in de groepsfase van de UEFA Europa League. In de nationale competitie schuift FC Crotone door naar de Serie A en krijgt Novara de lege plek in de Serie B. AC Milan komt terecht in de Lega Pro Girona A.

Met een balans van één miljoen euro en een transferbudget van iets meer dan 100.000 euro moet AC Milan, dat als prognose de 20e plaats heeft, proberen om ooit weer in de Serie A te spelen. Met de fans zit het wel goed, ondanks dat het aantal seizoenskaarthouders met vijftig procent gedaald is, zijn er nog steeds 15.000 kaarten verkocht.

DOWNLOAD FM19 SCENARIO

Ga jij deze uitdaging aan en weet jij AC Milan haar gloriedagen weer terug te geven? Wij zien graag je voortgang in ons FM Café!

Bekijk ook onze andere downloads:

Koop FM20

Bestel Football Manager 2020 en ontvang tot wel 40% korting!

Laatste FM20 Artikelen

MU Update – Seizoen 2020/2021

Ben je er klaar voor om het seizoen 2020/2021 in te gaan? Met deze update verander je Football Manager 2020 alsof je Football Manager...

MU / FMI Update 2020 – 2019/2020 Final update

De MU/FMI update is weer terug! De beste en meest uitgebreide transfer update voor Football Manager 2020!

Samenwerkingsverbanden in Football Manager

De voordelen van een samenwerkingsverband tussen clubs in Football Manager. In deze gids bespreken we waarom dit onderdeel jouw save kan beïnvloeden en hoe jij hier je voordeel uit kunt halen.