FM Mobile 2017 is nu ook uit!

Football Manager 2017 kleinNu we inmiddels al bijna twee weken hebben kunnen genieten van de nieuwe Football Manager op de pc, is het nu ook tijd voor de mobiele versie van het spel. Vanaf gisteren is in alle bekende appstores de Football Manager Mobile 2017 versie te downloaden. En naast het feit dat hij uit is, zijn er ook nog een flink aantal nieuwe features te melden. Welke dit precies zijn, kun je hieronder lezen!

Ten eerste zijn er dit jaar twee extra landen beschikbaar. Met het toevoegen van Polen en Turkije staat de teller inmiddels op vijftien speelbare landen met meer dan 30 speelbare competities. Genoeg keuze dus om een leuke game te kunnen starten.

Verder zijn er verbeteringen gedaan aan het zoeken van staf, het weergeven van de posities waarop een speler kan spelen en hoe goed hij is met beide benen (zie hierboven), worden je prestaties nu op één overzichtelijk scherm bijgehouden en zijn er twee soort fysiotherapeuten om blessures te voorkomen en om blessures te behandelen.

Ook is in FM Mobile 2017 de brexit verwerkt, zal de doorstroming van jeugdspelers nu afhankelijk zijn van de staf die je onder contract hebt staan, kun je afwijzingen van werkvergunningen nu aanvechten en kun je bij het huren van een speler nu ook transfersom vastleggen waarvoor je de speler definitief over kan nemen. Genoeg nieuwe dingen om te ontdekken dus!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here