Financiën en corona in FM2022

HomeFootball Manager 2022Financiën en corona in FM2022

Auteur

Datum

Categorie

Zo nu en dan wordt er informatie losgelaten over FM2022. Natuurlijk kijken we reikhalzend uit naar informatie die ons wordt voorgeschoteld. Wat worden de opvallendste veranderingen in de nieuwe editie? Wat zijn features om naar uit te kijken?

Deze week ging FM-director Miles Jacobson in zijn blog kort in op het transfersysteem, de financiën en de manier waarop COVID19 verwerkt zal worden in de nieuwste versie van het spel. De belangrijkste variabele in de mondiale voetbalwereld was het afgelopen anderhalf seizoen ongetwijfeld het coronavirus. Dat dit impact heeft gehad op de financiën van veel clubs, is geen verrassing. Hier zullen we waarschijnlijk iets van terug gaan zien in FM22.

Zo schrijft Jacobson dat het transfersysteem komend jaar nog nauwkeurig zal zijn, wat zich onder andere zal uiten in het feit dat veel clubs simpelweg minder te besteden hebben. Ook zullen er meer clubs dan ooit zijn die bij aanvang van een game al in de positie zijn beland om spelers te moeten verkopen om zo enerzijds de selectie te verkleinen en anderzijds het salarisbudget terug te schroeven.

Vooralsnog is bovenstaand het enige wat we kunnen relateren aan COVID19, als we Miles Jacobson mogen geloven. Over een eventuele intrede van het virus in FM2022 is hij namelijk duidelijk: dat gaat niet gebeuren. Het spel MOET een ontsnapping uit de echte wereld blijven. Dit betekent concreet dat spelers geen wedstrijden zullen missen door een coronabesmetting, voetballers niet in quarantaine moeten na een internationale wedstrijd en een interland niet wordt verstoord door officials die spelers van het veld komen plukken.

Blijf ons in de gaten houden voor meer FM2022-nieuws! Ben je al overtuigd en wil je FM22 sowieso gaan aanschaffen? Pre-order hem dan nu via Managers United en krijg toegang tot de Beta!

Koop FM23

Ontvang tot wel 30% korting via MU en start direct met spelen!

Koop FM23

Ontvang tot 30% korting en steun Managers United

Laatste Artikelen