Ferdi Kadioglu

221

Hij brak als 16-jarige door bij NEC en werd de afgelopen seizoenen steevast in verband gebracht met een topclub in Nederland. Uiteindelijk koos Ferdi Kadioglu ervoor om naar Turkije te verkassen en een contract te tekenen bij Fenerbahçe. Kadioglu staat ook op onze lijst met grootste Nederlandse talenten en om die reden bekijken we zijn ontwikkeling in Football Manager 2019.

Spelerspaspoort

Naam: Ferdi Kadioglu
Nationaliteit:Nederland
Leeftijd: 18 (07/10/1999)
Lengte: 173 cm
Gewicht: 64 kg
Voet: Rechts
Club:Fenerbahce
Contract: 30/06/2022
Positie: Aanvallende Middenvelder
Waarde: €1.3M
Kosten in 2018: NB
Salaris p/w: €8k

Transfer informatie

Kadioglu is een nieuw gezicht in de selectie van Fenerbahce en daarom willen de Turken hem niet direct laten verkassen. Uiteraard zijn ze bereid om te luisteren naar een belachelijk hoog bod, maar dat is Kadioglu absoluut niet waard. Bovendien wil de aanvallende middenvelder zelf nog niet verkassen bij Fenerbahce.

Sterke punten
+ Dribbelen
+ Eerste Aanname
+ Techniek
+ Flair
+ Beweeglijkheid
Zwakke punten
– Vastberadenheid
– Balans
– Uithoudingsvermogen
– Kracht

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1Ferdi Kadioglu – 2018

Ferdi Kardioglu 2018

Kadioglu begint bij Fenerbahce in de ploeg voor spelers onder de 23 jaar. Hij geldt als talent voor de toekomst en zal geduldig moeten zijn op zijn kans in het eerste. Kadioglu zal overigens wel zijn debuut maken voor de Turken in het eerste seizoen, maar een vaste kracht is hij zeker niet.

2Ferdi Kadioglu – 2028

Ferdi Kardioglu 2028

Tien seizoenen later speelt Kadioglu nog steeds in Turkije, zij het voor Konyspor, dat hem in 2023 voor 2.8M overnam van Fenerbahce. Bij de Turkse topclub kwam hij nooit helemaal uit de verf en was hij voornamelijk bankzitter. Dat deed hem beslissen om in januari 2023 de overstap te maken. Bij die club geldt Kadiogli namelijk wel als een vaste speler in het eerste en speelde hij in 4,5 seizoen 115 competitiewedstrijden.

Een degelijke carrière voor Kadioglu dus, maar niet de grote doorbraak waar we op hoopten.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update