Erik Tobias Sandberg

144

Met Scandinavische talenten zijn we wel bekend in Nederland. Er staat weer een nieuwe jongeling te trappelen om het toneel te betreden. Erik Tobias Sandberg heeft het talent om de volgende goudmijn uit het noorden te worden. Wie haalt hem binnen?

Spelerspaspoort

Naam: Erik Tobias Sandberg
Nationaliteit: Noorwegen
Leeftijd: 18 (27/02/2000)
Lengte: 185 cm
Gewicht: 79 kg
Voet: Rechts
Club:Lillestrom
Contract: 31/12/2021
Positie: Centrale verdediger
Waarde: €500
Kosten in 2018: €1.1M
Salaris p/w: €1k

Transfer informatie

Ondanks de lage waarde van Erik Tobias, zul je toch iets dieper in de buidel moeten tasten om hem ook daadwerkelijk vast te leggen. Zijn huidige club wil toch net iets meer dan een miljoen verdienen aan de jonge Noor. Nog steeds geen gekke prijs voor een potentiële topper centraal achterin. Ook Sandberg heeft wel oren naar een nieuw avontuur, maar bedenk ook nu weer dat er ook andere clubs op de loer zullen liggen.

Sterke punten
– Koppen
– Sprongkracht
– Natuurlijke fitheid
– Lef
– Vastberadenheid
Zwakke punten
– Dribbel
– Inzicht
– Beslissingen

Koop Football Manager 2019 via Managers United

Erik Tobias Sandberg – 2018

Voor nog een ruime tiener is Sandberg al aardig ver in zijn ontwikkeling. Op alle gebieden zie je bij hem de potentie om een grote speler te kunnen worden en hij begint bij Lillestrøm dan ook al aardig door te breken. Nu al een aardige back-up voor de onderste helft van de Eredivisie met de potentie om veel meer te worden.

Erik Tobias Sandberg 2018

Erik Tobias Sandberg – 2028

We zijn tien jaar verder en we zien dat Sandberg een interessante speler is geworden en ook een intrigerende loopbaan heeft gehad. De Noor werd al snel gekocht door Roma, dat hem achtereenvolgens bij Rosenborg en Fulham stalde. Tot een doorbraak in Rome kwam het niet en dus trok Sampdoria de beurs. Hier speelde de verdediger ook maar een jaar, want Marseille nam hem alweer over. Hier was hij een flink aantal seizoenen basisspeler, maar inmiddels is hij een speler die in roulatie wordt gebruikt en zelfs nog een jaar aan AZ werd verhuurd. Al dit clubhoppen heeft de interlandloopbaan van Erik Tobias echter geen pijn gedaan, want hij heeft het mooie aantal van 71 caps op zijn naam staan. Een zeer leuke speler om er dus bij te halen.

Erik Tobias Sandberg 2028

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update