Duarte Valente

114

Nog een echte stofzuiger nodig in Football Manager 2019? We hebben hem voor je gevonden. Duarte Valente heeft alles in zich om je verdediging te ontlasten en over het middenveld te buffelen. En hij doet dat al op jonge leeftijd op een hoog niveau.

Spelerspaspoort

Naam: Duarte Valente
Nationaliteit:Portugal
Leeftijd: 18 (02/11/1999)
Lengte: 182 cm
Gewicht: 76 kg
Voet: Rechts
Club:Estoril Praia
Contract: 30/06/2021
Positie: Verdedigende middenvelder
Waarde: €850k
Kosten in 2018: €2M
Salaris p/w: €825

Transfer informatie

Het regelen van een transfer van Valente is eenvoudig, zo lang je het geld maar klaar hebt liggen. De Portugees heeft namelijk een ontsnappingsclausule in zijn contract staan van 2 miljoen euro. Ook het contract voor deze speler zal geen probleem zijn voor clubs die een dergelijke transfersom kunnen betalen, zeker omdat Estoril op het tweede niveau van Portugal uitkomt.

Sterke punten
+ Inzet
+ Leiderschap
+ Teamgeest
+ Zonder bal
+ Positie kiezen
Zwakke punten
– Afstandsschoten
– Eerste balcontact
– Koppen
– Dribbelen

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1Duarte Valente – 2018

Duarte Valente 2018

Je ziet dat Duarte een hele specifieke speler is. Een echte stofzuiger die zich tussen de verdediging en het middenveld precies op zijn plek voelt. Voor zijn leeftijd, is de Portugees ook al zeer sterk op mentaal vlak.

2Duarte Valente – 2028

Valente heeft een mooie loopbaan al gehad en is nu in de kracht van zijn leven. Na nog een paar jaren bij Estoril, vertrok de middenvelder naar Wolfsburg, die hem na één seizoen alweer door verkochtten aan Bayer Leverkusen. Hier is hij inmiddels al zes seizoenen basisspeler en een zeer gewaardeerde kracht bij deze subtopper in Duitsland. Raar genoeg speelde hij wel nooit een interland voor Portugal.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update