Downloads van de maand: Augustus

De zomervakanties zijn afgelopen en inmiddels is de releasedatum van FM17 al bekend. Met nog ongeveer twee maanden te gaan, lijken de FM16 downloads wel een beetje op. Vilhena plaatste afgelopen week een poll op het forum met de vraag aan welke downloads er nog behoefte was in de laatste maanden van de 2016 versie. Twee stemmers beslisten dat er geen extra downloads meer nodig waren. Dit waren dan ook de enige twee stemmers en zodoende zullen er in principe geen extra downloads meer uitgebracht worden in de komende twee maanden vanuit de staf en gaan we ons langzaam richten op FM17. In de maand augustus kwamen er toch nog twee downloads op het forum.

Op 15 augustus postte Vilhena de Clinched FM 16 Skin. De beste resolutie voor deze donkere skin is 1920×1080. Deze skin bevat een nieuwe sidebar, nieuw laadscherm, nieuw tactiekscherm en nog veel meer! Zeker het proberen waard.

Zoals elke maand kwam er ook deze maand weer een DF11 faces update uit. De August Update bevat maar liefst 3052 nieuwe faces! De Eredivisie, Jupiler League, Superligaen en Premier League zijn compleet vernieuwd. Ook bevat deze update een enorme hoeveelheid vernieuwde faces in Frankrijk, België, Duitsland, Brazilië en nog vele andere landen. Credits naar iedereen die zijn steentje bij heeft gedragen aan deze update.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here