Downloads van de maand: November

mu-standaard-downloadgidsen-kleinNovember is de maand van de release van FM17. Aan mij was de taak om deze maand verschillende downloads op het forum te delen, zodat de FM-spelers de nieuwe versie konden beginnen met vele nieuwe ”hacks”. Deze maand werden er elf updates gedeeld op het forum.

Logo’s
Op 3 november deelde Kinmar het jaarlijkse TCM Logopack. Dit megapack bevat meer dan 20.000 logo’s en is hiermee één van de grootste logopacks die er op dit moment is. We zijn daarom ook erg blij dat dit pack op ons forum te vinden is.

Vier dagen later publiceerde Vilhena het FMPT Shield Logo’s Megapack. Dit aparte logopack is gemaakt door verschillende leden van FMPortugal en wordt op verschillende fora gedeeld. De logo’s, die in vorm van een schild zijn gemaakt, is een opkomende hype en wordt al door vele FM’ers gebruikt.

Kits
Ook dit jaar gaan we als Managers United zorgen dat er weer vele kitpacks op het forum komen. Er zijn zelfs plannen om zelf een aantal kitpacks te maken, zoals ook in de vorige editie is gebeurd. In Packs is sinds kort een onderverdeling gemaakt tussen de SS-style packs, FB-style packs en de Overige Stijlen. Dit moet er voor zorgen dat de FM’ers makkelijker hun favoriete packs kunnen vinden. In de maand november zijn er twee SS-style packs gedeeld op ons forum. Samen met geroutineerde kitmakers heeft Managers United een deal gemaakt om elke SS-style kitpack van Hammer9 te delen op ons forum. De SS-style kitpacks die op dit moment op ons forum staan zijn de Nederlandse Eredivisie en de Engelse Premier League. We verwachten in de komende maanden nog meer SS-style kitpacks te delen.

Naast de bekende SS-style kitpacks, is er ook een onbekende style kitpack gedeeld. De FC’12-style is voor vele FM’ers nog onbekend, maar dit betekent niet dat de style niet mooi is. Ook in deze stijl is een Nederlandse Eredivisie kitpack gemaakt. Credits voor dit pack gaan naar Patres10, Igor Natalino, FMSlovakia en FMSerbia. Neem snel een kijkje!

Faces
Net als in vele voorgaande jaren zijn DF11/necjeff en zijn mannen weer bezig met de DF11 faces. Dit schitterende facepack krijgt elke maand een update en zo ook deze maand. De November Update bevat 2666 nieuwe en geüpdate faces. Onder andere de complete Ierse competitie is gemaakt, maar ook zijn er kleinere updates geweest voor o.a. Spanje, Italië, België en Frankrijk. Genoeg nieuwe faces om in de game te zetten dus!

Skins
Voor vele FM’ers zijn de skins erg belangrijk. Het geeft een extra dimensie aan je game en het oogt in vele gevallen allemaal wat beter. Deze maand zijn er twee skins gedeeld op ons forum. Op 15 november deelde Vilhena de Vitrex17 Skin. Deze skin bevat vele nieuwe dingen, maar het belangrijkste is toch de nieuwe achtergronden. Credits gaan uit naar FMScout, wannachupbrew en EmilDebski.

Enkele dagen later kwam DF11/necjeff met een topic waarin skins staan die goed te combineren zijn met de DF11 faces. Onder andere de TCS Skin, The Tempo Skin, CFM Skin en Andromeda Skin maken deel uit van de collectie. Ook bevat dit topic een aantal standaard skins. Credits voor deze ”DF11 panels” gaan uit naar ArtDekDok en Pikawa.

Overige downloads
Downloads waar geen speciale categorie voor is, komen in Overig. Deze maand deelde Niejo101 zijn Future Save 2022. Heb je dus geen zin om jarenlang te simuleren, dan is dit ideaal. De enige speelbare competitie is Nederland, dus wil je in een ander land aan de slag, dan moet je zelf wel nog even één jaartje simuleren.

Onze eigen Bramvinos deelde op 27 oktober het Trophies Megapack. Door dit megapack veranderen vrijwel alle bekers in FM naar de bekers zoals ze er in het echte leven uitzien. Wil jij je spel realistischer maken? Download dan snel dit Trophies Megapack.

Op 7 november deelde Vilhena het Background Super Pack. Dit pack bevat achtergronden met verschillende vlaggen, steden en competities. Bij elk scherm krijg je een andere achtergrond, is dat niet tof?!

Dit waren alle downloads die geplaatst zijn in de maand november. Stay tuned, in de komende maanden komen er nog veel meer downloads!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here