Deadline Day in FM 22

HomeFootball Manager 2022Deadline Day in FM 22

Auteur

Datum

Categorie

Deadline Day wordt uitgebreider dan ooit in de nieuwste FM, die op 9 november uitkomt. In dit artikel nemen we jullie mee in alle nieuwe features die Deadline Day gaat bieden in FM 22.

Veranderingen aan Deadline Day

Sports Interactive heeft geprobeerd om Deadline Day zo realistisch mogelijk te laten aanvoelen in de komende FM. Zo zullen er in de dagen voor Deadline Day al meer geruchten rondgaan over spelers die mogelijk een overstap naar een andere club maken. Op deze manier wordt er langzaamaan meer spanning opgebouwd richting Deadline Day. De gesprekken met de pers richting Deadline Day worden realistischer en meer persoonlijker.

61602f682902b-DD_1.png

Transfer Nieuws

Zodra je Deadline Day ingaat, verandert de interface. De kleuren in de interface veranderen naar geel/goud-zwart en je komt in een overzichtsscherm waarin je alle ontwikkelingen op die dag kunt volgen. Zo zien we de top geruchten van het moment en daarnaast kun je ook alle ontwikkelingen qua live transfers volgen en de daarbij horende status. Aan de rechterkant kun je de social media reacties van de supporters volgen en bovenin staat een timer die langzaam aftelt richting het einde van Deadline Day. Sports Interactive probeert op deze manier een Boom gevoel te creëren. Het is Deadline Day en als je nu nog je team wilt versterken, dan moet je snel gaan handelen!

61602f7844322-DD_2.png

Deadline Day

Naast het Transfer Nieuws scherm is er ook een scherm voor Deadline Day zelf. Hierin kun je de ontwikkelingen volgen van de interesse op jouw spelers, maar ook van spelers die aan jouw club worden aangeboden. Dit is opgedeeld in agent offers, attracting interest, contracts expiring en listed players.

Agent Offers

In dit scherm krijg je spelers te zien die door zaakwaarnemers zijn aangeboden aan jouw club.

Attracting Interest

Dit zijn de spelers van jouw eigen club die in de belangstelling staan van andere clubs. Je kunt er dus rekening mee gaan houden dat er in de komende uren van Deadline Day misschien biedingen op deze spelers gaan komen. Dit is opgedeeld in biedingen voor transfers en huurbiedingen.

Contracts Expiring

Mochten er contracten van jouw spelers binnen aanzienlijke tijd aflopen, dan krijg je er in dit scherm een herinnering van. Zo kun je bepalen wat je met deze spelers wilt gaan doen, verlengen, verkopen of transfervrij laten gaan na afloop van het contract.

Listed Players

Hier krijg je een overzicht van de spelers van jouw club die op de transferlijst of verhuurlijst staan.

61602f979d077-DD_3.png

Georganiseerde chaos

Met de toevoeging van de nieuwe Deadline Day zul je flink wat georganiseerde chaos tegenkomen, en dat is ook precies de bedoeling. Mocht je die ene linksback bijna aangetrokken hebben, dan kan het maar zo zijn dat je opeens van een aantal verschillende zaakwaarnemers een paar linksbacks aangeboden krijgt. Op deze manier kun je toch nog op het laatste moment aan het twijfelen gebracht worden. Lukt het jouw als manager om in het heetst van de strijd het hoofd koel te houden en toch die juiste linksback aan te trekken? Of wordt de stress je te veel en gaat het helemaal de verkeerde kant op? Het kan allemaal tijdens de laatste uren in Deadline Day.

61602fa728306-DD_4.png

61602fb12e279-DD_5.png

61602fbc527ac-DD_6.png

Video

Pre-Order FM 22

Pre-Order FM 22 via Managers United! Het is goedkoper dan Steam en door via MU te bestellen steun je onze community, waardoor wij onze website en forum kunnen verbeteren. Je hebt dan ook al toegang tot de BETA-versie van FM 22.

Andere nieuwe FM 22 features

Data Hub

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen