De vijf keuzes van MU: wonderkids onder de vijf miljoen euro

HomeArchiefDe vijf keuzes van MU: wonderkids onder de vijf miljoen euro

Auteur

Datum

Categorie

Wonderkids, wie houdt er niet van? En wat is er nou mooier dan zo’n toekomstige parel voor een laag bedrag aantrekken? Ook nu zijn er weer veel jonge talenten te vinden die een grote toekomst tegemoet gaan en daarnaast niet veel hoeven te kosten. We hebben daarom voor jullie vijf wonderkids op een rijtje gezet, die we met Bayern München voor vijf miljoen euro of minder wisten aan te trekken.

Matías Arezo

Het is voor velen dé standaardaankoop in FM 21, Matías Arezo is een zeer gewilde spits. Wanneer hij de contractaanbieding van je team accepteert, maakt hij op 1 januari 2021 de overstap. Arezo is een 17-jarige spits uit Uruguay die onder contract staat bij River Plate Montevideo. Arezo zou bij menig clubs in Europa al niet misstaan. Gezien de kwaliteiten die hij bezit, is het dan ook geen verrassing dat hij voor vele FM’ers een vaste aankoop is. Wij wisten hem voor €2,5 miljoen, zonder clausules, aan te trekken. Echter werd ons eerste bod al direct geaccepteerd, dus misschien is hij zelfs wel nog goedkoper op te halen.

600d95ebc7d9f-Arezo.pngWilfried Gnonto

Wilfried Gnonto is een Italiaan die ook over een Ivoriaans paspoort beschikt. De 16-jarige spits staat pas net onder contract bij FC Zürich, maar beschikt nog over een jeugdcontract. Hierdoor is hij al beschikbaar voor een transfer in de eerste transferperiode. Gnonto is dan ook direct benaderbaar, waardoor je hem voor een laag bedrag kunt oppikken. Wanneer je de spits benadert heeft FC Zürich direct recht op €700.000 en mogelijk nog €1,2 miljoen uit clausules. Gnonto heeft echter nog wel wat jaren ontwikkeling nodig voordat hij klaar is voor het grote werk.

600d95fd14e5a-gnonto.png

Martin Palumbo

Ook Martin Palumbo is bij de start van het eerste seizoen direct beschikbaar om te benaderen. De 18-jarige Italiaanse middenvelder staat onder contract bij Udinese en hij wist bij die club ook al zijn debuut in de hoofdmacht te maken. Palumbo is er klaar voor om langzaamaan gebracht te worden op het hoogste niveau; hij beschikt over de kwaliteiten om steeds meer minuten te maken bij een Europese subtopper en zal logischerwijs alleen nog maar beter worden. Wanneer je Palumbo direct een contract wilt aanbieden wordt er inclusief compensaties uiteindelijk een goede €2,6 miljoen overgemaakt naar de Italiaanse club.

600d960b6bd7e-palumbo.png

Nicolò Rovella

Net als Palumbo is Nicolò Rovella een 18-jarige Italiaanse middenvelder. Echter, hij staat onder contract bij Genoa. Beide spelers doen ook niet heel veel voor elkaar onder, al is Rovella wel de duurdere optie. Wanneer je de Italiaan wilt benaderen gaat er direct €2 miljoen naar de bankrekening van Genoa, en dit kan met clausules oplopen tot €5 miljoen. Daarnaast vroeg Rovella bij ons wekelijks €24.000 aan salaris. Het is echter wel een speler die zijn waarde direct kan waarmaken, dus wanneer je over de financiële middelen beschikt, raden we je zeker aan om voor de jonge Italiaan te gaan.

600d96181a14b-rovella.pngNico Serrano

Toegegeven, het duurde even voordat we Serrano wisten aan te trekken. We begonnen met een niet onderhandelbaar bod van €5 miljoen, maar deze werd door Athletic Club Bilbao afgewezen. Echter, de 17-jarige Spaanse linksbuiten was op z’n zachts gezegd niet blij dat dit bod werd afgewezen en diende een transferverzoek in. Hierdoor wisten we hem alsnog voor €5 miljoen aan te trekken. Serrano is een speler om zeker een poging voor te wagen, want we hebben gezien dat hij in meerdere games uitgroeit tot een zeer goede buitenspeler. Het bedrag gaat hij dus zeker voor je club terugverdienen.

600d9626ca1ff-serrano.png

Bonus: Gavi

Als bonus willen we jullie nog één zeer groot talent meegeven dat je echt moet aantrekken. Gavi kan namelijk één van de beste middenvelders uit het spel worden en hij is zeer goedkoop op te pikken. De 16-jarige middenvelder beschikt in zijn contract bij FC Barcelona over een gelimiteerde afkoopsom van €6 miljoen. Ja, we kunnen rekenen. €6 miljoen is meer dan €5 miljoen, maar omdat hij zo goed kan worden, vonden we dat we hem toch moesten benoemen! De middenvelder beschikt over veel flair, behendigheid en een goede techniek.

600d9631a15ff-gavi.png

Andere talenten

Naast deze vijf spelers en de bonusspeler wisten wij nog meer talenten voor een bedrag van €5 miljoen of minder op te halen bij hun clubs. Kijk daarom ook eens naar deze spelers:

Luís Gomes – Sporting CP – 16 jaar – Portugal – rechtsbuiten
Jeppe Kjær – Ajax – 16 jaar – Denemarken – links- en rechtsbuiten
Yad Lochereau-Pho – Olympique Lyon – 16 jaar – Frankrijk – spits (direct benaderbaar)
Brian Oddei – US Sassuolo – 17 jaar – Ghana – rechtsbuiten (direct benaderbaar)
Gaetano Oristanio – Inter Milan – 17 jaar – Italië – aanvallende middenvelder (direct benaderbaar)
Rodrigo Pinheiro – FC Porto – 18 jaar – Portugal – rechtback
Vasco Sousa – FC Porto – 17 jaar – Portugal – centrale middenvelder
Max Normann Williamsen – Kristiansund BK – 17 jaar – Noorwegen – centrale verdediger

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen