De vijf keuzes van MU: spelers om naar te kijken na de winterpatch

HomeFootball Manager 2021De vijf keuzes van MU: spelers om naar te kijken na de...

Auteur

Datum

Categorie

Met de nieuw uitgekomen winterpatch is er weer voldoende gewijzigd in Football Manager. Naast wijzigingen in de gameplay en match engine zijn er ook meer dan 3,7 miljoen spelerswijzigingen. Naast transfers hebben een deel van die wijzigingen ook betrekking op de attributen van spelers. Tijd om te kijken naar vijf spelers, die wijzigingen in hun attributen hebben gekregen.

Disclaimer: normaal gesproken schrijven wij onze artikelen altijd met de meest recente versie van de MU Data Update. Dit artikel is geschreven met de 21.3.0 winterpatch.

Jonathan Bamba

De eerste speler die we behandelen is de Franse buitenspeler Jonathan Bamba. Mede dankzij zijn inbreng staat Lille momenteel bovenaan in de Ligue 1. In de nieuwe winterupdate zien we bijna een verdubbeling van marktwaarde. Zijn marktwaarde is van €9,25 miljoen gestegen tot €18 miljoen. De grootste wijzingen zijn te melden in de mentale attributen. Zijn vastberadenheid is met +4 gestegen, teamgeest met +3 en concentratie met +3.

6036ad7be843e-Bamba_zomer.pngProfiel Bamba aan het begin van het spel.

6036ad6fa0d77-Bamba_winter.pngProfiel Bamba na de winterpatch.

Sven Botman

Een andere speler die momenteel ook zeer succesvol bij Lille is, is Sven Botman. De jonge Nederlander is inmiddels bij de Fransen een zeer gewaardeerde kracht centraal achterin. In de nieuwe winterupdate is zijn marktwaarde meer dan verdriedubbeld tot €5 miljoen. Daarnaast zien we ook een flinke upgrade in zijn contract. Waar hij eerst €6.000 per week verdiende, is dat inmiddels €23.000 per week. Noemenswaardige wijzigingen in zijn attributen vallen te melden voor vastberadenheid (+3), mandekking (+2), tackelen (+2) en anticiperen (+2).

6036b11b951aa-Botman_zomer.pngProfiel Botman aan het begin van het spel.

6036ad8b61845-Botman_winter.pngProfiel Botman na de winterpatch.

Giorgos Giakoumakis

De Griekse spits die vriend en vijand verrast. Momenteel is hij topscorer van de Eredivisie met 22 doelpunten in evenveel wedstrijden. Mede door de wijzigingen in zijn attributen na de winterpatch zien we een wijzing in het karakter van Giakoumakis. Waar hij in het begin nog een resoluut karakter heeft, heeft hij na de winterpatch een bevlogen karakter. Met de nieuwe update zien we ook een flinke stijging in marktwaarde, van €1 miljoen naar €4,6 miljoen. Opvallende wijzigingen in attributen vallen te melden voor strafschoppen (+5), kalmte (+4) en afwerken (+2).

6036adb3ced91-Giakoumakis_zomer.pngProfiel Giakoumakis aan het begin van het spel.

6036ada70e911-Giakoumakis_winter.pngProfiel Giakoumakis na de winterpatch.

Youssoufa Moukoko

Een speler die nieuw in het spel zit met de winterpatch, en wat voor een speler! Youssoufa Moukoko is met zijn toevoeging aan het spel meteen één van de beste wonderkids. Op 15-jarige leeftijd is Moukoko al klaar om langzaam minuten te gaan maken op het hoogste niveau. In het oog springende attributen zijn vastberadenheid (16), dribbelen (16), afwerken (15), eerste balcontact (15) en behendigheid (15). Een speler waar wij enthousiast van worden!

6036adbfce5b4-Moukoko_winter.pngMoukoko is nieuw in het spel na de winterpatch. Wanneer je gebruik maakt van de MU Data Update zat hij al in het spel.

Florian Wirtz

De laatste speler die we behandelen is een ander groot talent in Duitsland. Florian Wirtz krijgt bij Bayer Leverkussen het vertrouwen van Peter Bosz en laat zien dat dat vertrouwen terecht is. Het is dan ook niet opvallend dat ook hij een upgrade heeft gekregen met de nieuwe winterpatch. Het eerste dat ons opvalt is dat zijn marktwaarde bijna vertiendubbeld(!) is, datzelfde geldt ook voor zijn salaris. Significante wijzingen in attributen vallen te melden voor concentratie (+4), beslissingen (+3), en passing (+3). Ander opvallend feit is dat daar wel een flinke daling tegenover staat voor leiderschap en positie kiezen (beide -5).

6036b0ff23443-Wirtz_zomer.pngProfiel Wirtz aan het begin van het spel.

6036add0e34f7-Wirtz_winter.pngProfiel Wirtz na de winterpatch.

Andere spelers met een upgrade om naar te kijken

Harvey Barnes (Leicester City)
Romain Faivre (Stade Brest)
Youssouf Fofana (AS Monaco)
Luke Jephcott (Plymouth)
Sory Kaba (FC Midtjylland)
Wilfried Singo (Torino)
Jannik Vestergaard (Southampton)
Gonzalo Villar (AS Roma)

Bekijk ook

Football Manager 2021 Patch 21.3.0

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen