De vijf keuzes van MU: Nederlanders met een aflopend contract

HomeFootball Manager 2021De vijf keuzes van MU: Nederlanders met een aflopend contract

Auteur

Datum

Categorie

Het voetbalseizoen kruipt langzaam richting zijn einde. Momenteel worden de eerste prijzen al verdeeld en dat betekent ook vaak dat niet lang daarna het transfergeweld weer kan losbarsten. De corona pandemie heeft invloed gehad op de financiën van clubs, daarom is het voor veel clubs interessant om te kijken naar spelers met een aflopend contract. Welke Nederlanders hebben er een aflopend contract? Deze spelers kunnen ook voor FM’ers interessant zijn richting het tweede seizoen.

Jetro Willems

De inmiddels 27-jarige (bij aanvang van de game 26-jarige) Jetro Willems staat onder contract bij Eintracht Frankfurt. Dit seizoen komt hij er niet aan te pas bij de Duitse club, dus lijkt het een logische stap om na dit seizoen afscheid te nemen. Willems is een degelijke speler voor middenmoot/subtop van de Europese topcompetities. Het is een aanvallend ingestelde back die over een goede voorzet, dribbel en snelheid beschikt. Mocht hij bij de juiste club terechtkomen, dan kan hij op termijn zeker weer een kandidaat zijn voor het Nederlands elftal.

Patrick van Aanholt

Een andere Nederlandse linksback met een aflopend contract is Patrick van Aanholt. De geruchtenmolen draait inmiddels al op volle toeren; Ajax, PSV, Galatasaray en Leeds United zouden namelijk geïnteresseerd zijn in de diensten van de 30-jarige back. De volgende club waar hij aan de slag gaat krijgt in ieder geval de beschikking over een snelle back, die daarnaast ook over een goede dribbel en een degelijke vrije trap beschikt. Echter beschikt hij in Football Manager niet over de beste mentale attributen.

Marco van Ginkel

We blijven nog even hangen in de Premier League, want Marco van Ginkel staat officieel onder contract bij Chelsea. De middenvelder vertrok in het seizoen 2013/2014 naar Londen, maar werd in de jaren daarop verhuurd aan diverse clubs. Hij beleefde avonturen bij AC Milan, Stoke City en PSV. De laatstgenoemde club is de club waar hij momenteel ook aan verhuurd wordt. Ondanks het gebrek aan wedstrijden op het hoogste niveau in de afgelopen jaren kan van Ginkel nog prima mee bij een subtopper in de Europese topcompetities. Hij beschikt over prima mentale- en fysieke attributen. Daarnaast is hij ook nog eens multifunctioneel inzetbaar.

Georginio Wijnaldum

We blijven nog even in de Premier League, want ook Georginio Wijnaldum beschikt over een aflopend contract. Het lijkt erop dat hij komend seizoen naar FC Barcelona vertrekt, het zijn echter nog steeds geruchten. We hoeven niet uit te leggen over welke kwaliteiten Wijnaldum beschikt. Wanneer je de kans hebt om hem transfervrij te benaderen, zullen we dat zeker aanraden!

Memphis Depay

Een andere Nederlandse topspeler die over een aflopend contract beschikt is Memphis Depay. Ook hij wordt net als Georginio Wijnaldum gelinkt aan een overstap naar FC Barcelona, ze zouden dan herenigd kunnen worden met Ronald Koeman. Met Depay beschik je over een speler die op drie posities op natuurlijke wijze uit de voeten kan; linksbuiten, aanvallende middenvelder en spits. Net als bij Wijnaldum hoeven we waarschijnlijk niet uit te leggen over welke kwaliteiten Depay beschikt, hij zou vrijwel elk team een van een impuls voorzien.

Andere artikelen in de serie de vijf keuzes van MU (spelers)

Interessante spelers zonder club
Nederlandse spelers met een amateurcontract
Spelers om naar te kijken na de winterpatch
Spelers met een afkoopsom onder 1 miljoen euro
Wonderkids onder 5 miljoen euro

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen