De vijf grootste talenten uit de Eredivisie

HomeFootball Manager 2021De vijf grootste talenten uit de Eredivisie

Auteur

Datum

Categorie

De Eredivisie barst van het Nederlandse talent. Het werd dus tijd om te gaan kijken wat de vijf grootste Nederlandse talenten uit deze competitie zijn. Niet al deze spelers hebben hun debuut op het hoogste niveau al gemaakt, echter hebben ze wel een hoge potentie in Football Manager. Zijn dit vijf spelers die in de komende vijf tot vijftien jaar het Nederlands elftal gaan vertegenwoordigen?

Let op: Ryan Gravenberch, Myron Boadu en Mohamed Ihattaren worden in deze gids bewust niet besproken, zij zijn al uitgelicht in de gids over de beste jeugdopleiding van Nederland.

Ernest Poku

Ernest Poku is een zeer getalenteerde aanvaller. De 16-jarige kan als linksbuiten en als spits op natuurlijke wijze uit de voeten. Daarnaast heeft hij het voordeel dat hij tweebenig is. De kleine speler van AZ kenmerkt zich op zijn jonge leeftijd vanwege zijn versnelling en snelheid. Daarnaast beschikt hij over een goede portie flair en een fijne dribbel. Zeker een speler om in de gaten te houden, want met de juiste begeleiding kan hij uitgroeien tot een zeer degelijke speler.

607fdd8d06047-Poku.png

Devyne Rensch

Door naar de man die op dit moment zijn doorbraak beleeft. Devyne Rensch is één van de nieuwe aanstormende talenten van Ajax. Rensch is in Football Manager een multifunctionele speler. Hij kan op drie posities op natuurlijke wijze uit de voeten: rechtsback, centrale verdediger en verdedigende middenvelder. Daarnaast kan hij als linksback en rechtervleugelverdediger uit de voeten. Tel daarbij op dat hij een grote potentie heeft én ook nog eens tweebenig is. Het maakt hem een zeer interessante speler. Rensch beschikt over goede voetballende vaardigheden. Hij kan een goede pass versturen, heeft een prima eerste balcontact en daarnaast een prima basistechniek.

607fdda16902b-Rensch.png

Naci Ünüvar

Door naar de man waar vele Ajacieden erg benieuwd naar zijn. Naci Ünüvar is namelijk een speler die door velen een grote toekomst wordt toegediend. Hij is zo’n typische speler waarvoor de mensen naar het stadion komen. In Football Manager valt dit ook terug te zien. Hij beschikt op jonge leeftijd al over een geweldige techniek, dribbel en flair. Echter zijn er nog wel genoeg gebieden die extra aandacht nodig hebben in de komende jaren. Zo kan hij zich nog verder ontwikkelen in het nemen van beslissingen, zijn concentratievermogen en zijn uithoudingsvermogen. Mocht hij die stappen maken in de komende jaren, dan heeft Nederland er weer een sierlijke voetballer bij.

607fddaed6962-Unuvar.png

Owen Wijndal

De één-na-laatste speler die we behandelen is er één die afgelopen jaar zijn doorbraak beleefde. Owen Wijndal is niet meer weg te denken uit de defensie van AZ. En dat terwijl hij nog maar 21 jaar oud is (bij start van de game 20 jaar). In Football Manager lijkt Wijndal een speler te zijn die het niveau van AZ al ontgroeid is. Over het algemeen is het een speler die alles wel kan. Oké, afwerken is niet zijn sterkste kwaliteit, maar het is dan ook geen spits. Wijndal kan als linksback en als linkervleugelverdediger op natuurlijke wijze uit de voeten. Maar als er echt nood aan de man is zou hij de gehele linkerflank kunnen bespelen.

607fddbd8249d-Wijndal.png

Donyell Malen

Donyell Malen is de laatste speler die we in dit lijstje behandelen. Bij aanvang van de game is hij 21 jaar, dus hij mag nog net meegenomen worden in het talentenlijstje. Malen is een bewegelijke spits. Hij beschikt over goede fysieke attributen. Zo kent hij hoge waarderingen voor behendigheid, versnelling en snelheid. Daarnaast beschikt hij ook over prima mentale en technische vaardigheden. Een zeer goede spits voor de Eredivisie, maar dat is zeker niet zijn plafond.

607fddd28a3da-Malen.png

Andere artikelen in de serie de vijf grootste talenten

Keuken Kampioen Divisie
Brazilië
Scandinavië
Red Bull Salzburg
Afrika

 

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen