De vijf grootste talenten uit Azië

HomeFootball Manager 2021De vijf grootste talenten uit Azië

Auteur

Datum

Categorie

Nadat we laatst al een kijkje namen bij de clubs met de beste jeugdopleidingen uit Zuid-Korea, wordt het nu tijd om te kijken naar de grootste talenten uit het gehele continent. Welke vijf spelers hebben de potentie om uit te groeien tot de grootste spelers uit Azië? Aziatische spelers kunnen voor een flinke boost zorgen in de merchandising. Zeker een interessante regio om in de gaten te blijven houden dus.

Let op: Kang Yun-Gu, Song Min-Kyu en Kim Tae-Hwan worden in deze gids niet besproken aangezien zij al in de gids over de beste jeugdopleiding van Zuid-Korea zijn besproken.

Jasurbek Jaloliddinov (FK Andijon – Oezbekistan)

We starten met de Oezbeek Jasurbek Jaloliddinov. Een 18-jarige middenvelder die onder contract staat bij FK Andijon, uit de Pro League. Jaloliddinov is een multifunctionele speler, maar hij komt het beste uit de verf als centrale middenvelder of rechtsbuiten. Hij beschikt over een hoge vastberadenheid en daarnaast heeft hij een goede techniek en een degelijke voorzet. Een ander voordeel waarin Jaloliddinov onderscheidend is, is dat hij tweebenig is. Naast een goed linkerbeen beschikt hij ook over een redelijk goed rechterbeen.

60ae5d27dffa8-Jaloliddinov.png

Jun Se-Jin (Gimcheon Sangmu (verhuurd) – Zuid-Korea)

Jun Se-Jin is een Zuid-Koreaans jeugdinternational die verhuurd is aan Gimcheon Sangmu. Officieel staat de spits onder contract bij Suwon Samsung Bluewings FC. Ondanks zijn lengte van 187cm is de spits aardig snel. Dit gecombineerd met zijn felheid zorgt ervoor dat je met Jun Se-Jin over een aanjager in de voorhoede beschikt. Ook beschikt hij over een goede inzet en vastberadenheid, waardoor hij alles voor het team zal geven.

60ae5d3482336-Jun_Se-Jin.png

Ekanit Panya (Singha Chiangrai United – Thailand)

Ekanit Panya is een technische buitenspeler uit Thailand. Hij kan op natuurlijke wijze uit de voeten als linksbuiten, rechtsbuiten en aanvallende middenvelder. Het professionele karakter waar hij over beschikt zorgt ervoor dat hij alles uit de kast zal halen voor zijn eigen ontwikkeling, maar ook voor het team. Panya heeft een goede dribbel en eerste balcontact, daarnaast beschikt hij ook over een flinke portie flair waarmee hij zijn directe tegenstander kan verrassen. Zijn contract loopt eind mei 2021 af, waardoor hij een zeer interessante optie kan zijn.

60ae5d3d52612-Panya.png

Suphanat Mueanta (Buriram United – Thailand)

We blijven nog even in Thailand want in Suphanat Mueanta heeft het Thaise nationale elftal nog een toekomstige topper. De 18-jarige spits kende afgelopen seizoen zijn doorbraak, in 32 duels wist hij acht keer het net te vinden. Mueanta is niet de grootste spits, dus in de lucht ga je niet veel aan hem hebben. Echter is het wel een technisch vaardige spits, die weet hoe hij zich moet positioneren voor de goal. Voor het nationale team heeft hij zijn debuut inmiddels ook al gemaakt. In negen interlands wist hij twee keer het net te vinden.

60ae5d4d69cf0-Mueanta.png

Hong Si-Hoo (Seongnam FC – Zuid-Korea)

De laatste speler die we behandelen is de Zuid-Koreaan Hong Si-Hoo. De spits staat onder contract bij Seongnam FC, dat hem overnam nadat hij indruk wist te maken bij zijn High School team Sangmoon. De grootste kwaliteiten van Hong Si-Hoo zijn afwerken, kalmte en het maken van de juiste beslissing. Daarnaast weet hij, ondanks zijn lengte van 177cm, ook hoe je een bal moet koppen. Verder zijn er voor de 19-jarige spits ook nog voldoende ontwikkelpunten. Zo kan hij zich nog flink verbeteren op fysiek gebied.

60ae5d5717971-Hong_si-Hoo.png

Andere artikelen in de serie de vijf grootste talenten

Oost-Europa
Eredivisie
Keuken Kampioen Divisie
Brazilië
Scandinavië

 

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen