De keuzes van MU: Vijf talenten uit de Azië- en Afrika Cup

HomeFootball Manager 2024De keuzes van MUDe keuzes van MU: Vijf talenten uit de Azië- en Afrika Cup

Auteur

Datum

Categorie

Met de ogen gericht op de Afrikaanse danspasjes tijdens de Afrika Cup of de Aziatische ijver in de Asian Cup zijn ook wij uiteraard van de partij in deze aflevering met pareltjes afkomstig van het Afrikaanse en Aziatische continent. Wie wil nou niet graag eens dat ene obscure voetbaltalent ontdekken uit deze regio’s om toe te voegen aan zijn of haar selectie in Football Manager.

Amane Romeo (BK Hacken – Ivoorkust)

O Romeo! Bij het lezen van deze naam denken we meteen aan het romantisch duo Romeo en Julia. Een liefdesband die kan zomaar eens ontstaan bij het aantrekken van deze Ivoriaanse parel. Amane Romeo is een 19-jarige spelmaker op het centrale middenveld. Klein van gestalte maar wel met het nodige loopvermogen om in de meest gebruikte gegenpressing tactiek uit de voeten te kunnen. Met een beetje krachttraining heb jij ongetwijfeld een goedkope topspeler in huis die je voor 2 miljoenkan losweken bij het Zweedse BK Hacken.

image.thumb.png.8627914091fd08c26afbd82056030c10.png

Yacine Titraoui (Paradou AC – Algerije)

We blijven nog even op het Afrikaanse continent. In Algerije bij het plaatselijke Paradou AC is er wederom een technisch vaardige spelmaker te vinden. Yacine Titraoui is in Football manager een 2-voudig international voor Algerije die nog actief is in eigen land. Titraoui maakte zijn debuut op het internationale podium op 1/12/2021 tegen Soedan. Op een erg jonge leeftijd want deze spelmaker is nog maar 19 jaar. Dit is vaak een indicatie voor het aanwezige talent van een voetballer en deze ti-ta tovenaar is goedkoop op te pikken.

image.thumb.png.1e67ab39f7425ef5374c7f724319b597.png

Bandar Al-Salamah (Al Arabi – Koeweit)

Een uitstekende optie voor de mensen die de bekende Poképlayerchallenge uitvoeren op ons forum. Met Koeweit als nationaliteit kan je met deze bruikbare vleugelspits meteen een zeldzaam land afvinken. Bandar Al-Salamah is een rechtsvoetige buitenspeler met de nodige technische vaardigheden. Op papier lijkt hij een speler die het moet hebben van de geniale flitsen. Uithoudingvermogen is hem onbekend dus je kan best wel een optie op de bank hebben om hem aan het einde van de wedstrijd vlug even te wisselen.

image.thumb.png.ec0728b6bcdeb1c6465331e7854af7ac.png

Issouf Sissokho (Bordeaux – Mali)

De Aziatische talenten zijn behoorlijk schaars daarom maken we weer een terugkeer naar Afrika, waar we de Kanté van de Aldi vinden: Issouf Sissokho. Deze 21-jarige verdedigende middenvelder kan je wel letterlijk vergelijken met een stofzuiger. Laat deze man de tegenstander opjagen en ze komen ongetwijfeld gefrustreerd van het veld. Sissokho is momenteel actief in de Ligue 2 bij de vervallen topclub Bordeaux en is op zeer jonge leeftijd weggeplukt bij het Malinese Derby Académie. Wederom een goedkope optie om je defensieve zorgen te verminderen.

image.thumb.png.b3c30e44fddf3300da493f9c93206482.png

Adamo Nagalo (FC Nordsjaelland – Burkina Faso)

Om onze aflevering af te sluiten bevinden we ons in de talentenfabriek uit Denemarken. Daar is een uitstekende voetballende verdediger actief bij FC Nordsjaelland. International Adamo Nagalo is een bekend Football Manager talent die naast centrale verdediger ook uitstekend als vleugelverdediger uit de voeten kan. Met de fysieke kwaliteiten van een Burkinees en de sterke mentale eigenschappen van een Ivoriaan is hij ook uitermate geschikt voor de Poképlayerchallenge voor de gevorderden onder ons die zich daar graag mee willen bezig houden.

image.thumb.png.52b0b04c3e69c895cb7637f3f05634fb.png

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen