De keuzes van MU: Vijf onbekende parels in Football Managers 2024

HomeFootball Manager 2024De keuzes van MUDe keuzes van MU: Vijf onbekende parels in Football Managers 2024

Auteur

Datum

Categorie

In de virtuele wereld van Football Manager 2024 schitteren niet alleen de bekende sterren op het voetbalveld, maar ook de verborgen juweeltjes die wachten om ontdekt te worden. Terwijl de sportliefhebbers zich vastklampen aan de bekende namen, biedt deze editie van het populaire voetbalmanagementspel opnieuw een schat aan onontdekte talenten die klaar staan om hun stempel te drukken op de voetbalwereld. In dit artikel nemen we een duik in de diepten van het spel, waar we vijf onbekende parels leren kennen en hopelijk zitten er enkele spelers tussen die van goudwaarde kunnen zijn in jouw save!

Luka Topalović (17, Domzale)

Dit Sloveense talent is klaar om de volgende stap te zetten in zijn nog prille voetbalcarrière. Een centraal aanvallende middenvelder met een gouden rechtervoet die niet bang is om een actie te maken of splijtende steekpasjes uit te delen naar zijn teamgenoten. Onthoud de naam Luka Topalovic, die in zijn eigen land nu al de nieuwe ‘Zlatko Zahovic’ genoemd wordt. Deze jongen is op te pikken voor minder dan twee miljoen euro.

LukaTopalovicDomzale.thumb.png.a799c74146410890518a14ec11bed6d3.png

Jasper Torkildsen (19, IK Start)

Noorwegen staat wel bekend om een aanwas van nieuwe voetbaltalenten. Alleen is het op vlak van doelmannen de laatste jaren iets minder goed geweest. Vergeet die laatste zin vanaf nu maar, want Jasper Torkildsen kan wel eens de beste Noorse keeper aller tijden gaan worden. Met de juiste begeleiding en een ideale tussenstap zie ik niet in waarom deze keeper van bijna twee meter geen absolute topper kan worden. Twee miljoen euro moet ook hier genoeg zijn om deze parel binnen te halen.

JasperTorkildsen.thumb.png.37333876b373f6212ff0466febacb3e7.png

Luka Vrbančić (18, Dinamo Zagreb)

Verkijk je niet op zijn uiterlijk. Deze Kroaat is wel degelijk een talent van achttien jaar jong. De roodharige spelverdeler staat in het echte leven al in de belangstelling van echte topclubs, maar misschien lukt het jou ook wel om hem naar je eigen team te lokken. Ik gok dat je er niet snel spijt van zult hebben, want het jeugdproduct van Dinamo Zagreb zal zich in een recordtempo blijven ontwikkelen. Voor minder dan twee miljoen euro kan je hem al ophalen bij de ‘Citizens’ uit de hoofdstad van Kroatië.
LukaVrbancicDinamo.thumb.png.96b68a10bd8f7e900aff237ab0fa0524.png

Zoran Alilovic (17, Partizan Belgrado)

Naast Alen of Tibor Halilovic heb je nu ook de Serviër Zoran Alilovic. Deze kleine balvirtuoos uit de Balkan staat te popelen om zich te tonen aan het grote publiek in een grotere competitie uit Europa. Dit geweldige talent kan bij een Europese club via een ideale tussenstap uitgroeien naar een echte topper. Mocht je voor je ‘kleiner’ team in een grote competitie een speler zoeken die de ambitie van jou team matched , dan is Zoran de perfecte speler voor je. Ook hij is voor een habbekrats op te halen in Belgrado bij Partizan.
ZoranAlilovicPartizan.thumb.png.e44d151ac504a93f5c87ad859d0f747b.png

Jeronimo Domina (18, Union Santa Fé)

In Argentinië hebben we ook nog een leuke spits gevonden die aan de weg aan het timmeren is om zijn grote Europese droom waar te maken. Het talent speelt momenteel bij Union Santa Fé en heeft alles om de nieuwe Sergio Aguero te worden. Indien hij de stap naar een Europese club kan maken en zich kan rijpen onder de beste coaches van je club, zal hij zich bliksemsnel ontvouwen naar een complete spits die angst zal inboezemen bij alle verdedigers die hij zal tegenkomen op de virtuele voetbalvelden. Deze jongeman is iets duurder, maar voor vijf miljoen moet je hem toch binnen kunnen hengelen.

JeronimoDomina(Union).thumb.png.4f32634d171aa3ccb5aade489c0e432d.png

Ken je zelf nog leuke onbekende talenten die we zeker moeten ontdekken? Kom ze ons dan zeker vertellen op het forum.

Voor alle overige artikelen uit deze rubriek navigeer je naar deze startpagina.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen