De keuzes van MU: nóg vijf onbekende parels in Football Manager

HomeFootball Manager 2024De keuzes van MUDe keuzes van MU: nóg vijf onbekende parels in Football Manager

Auteur

Datum

Categorie

In de virtuele wereld van Football Manager 2024 schitteren niet alleen de bekende sterren op het voetbalveld, maar ook de verborgen juweeltjes die wachten om ontdekt te worden. Terwijl de sportliefhebbers zich vastklampen aan de bekende namen, biedt deze editie van het populaire voetbalmanagementspel opnieuw een schat aan onontdekte talenten die klaar staan om hun stempel te drukken op de voetbalwereld. In dit artikel nemen we een duik in de diepten van het spel, waar we vijf onbekende parels leren kennen en hopelijk zitten er enkele spelers tussen die van goudwaarde kunnen zijn in jouw save!

Jens Hjertø-Dahl (18, Tromsø)

We beginnen met deze lange, slungelige centrale middenvelder uit Tromsø (Noorwegen). Met zestien wedstrijden bij de hoofdmacht van de eersteklasser, staat hij op het punt door te breken in het Noorse voetbal en maakt hij nu toch stilaan de verwachtingen waar. De vergelijkingen met Sander Berge komen bij deze jongen helemaal tot zijn recht. Deze jongeman is voor minder dan drie miljoen euro op te pikken bij zijn huidige club.

JensHjerto-Dahl.thumb.png.773ab518b988f7f056606f43e5b518fa.png

Anel Zulic (19, Viborg FF)

Deze Sloveense centrale verdediger van bijna twee meter is de must have van iedere Football Manager. Je kan (in mijn ervaring) bijna geen gevaarlijkere speler hebben op stilstaande fases. Een echte gesel voor je tegenstanders. In no time kan deze bad boy uitgroeien tot een steunpilaar in jou elftal. Voor een kleine drie miljoen euro is deze gigant van jou.

AnelZulic.thumb.png.6dbfd9ddd72b9bbfac541f338ffad7be.png

Mattes Hansen (19, SC Paderborn)

Deze verdedigende middenvelder kreeg zijn opleiding Vfl Wolfsburg en Schalke 04. Met de juiste begeleiding kan hij uitgroeien tot een topper in het Duitse voetbal. Hij is de ideale speler voor een club die niet veel geld heeft of elk jaar tegen degradatievoetbal moet spelen. Deze Duitser mag niet meer kosten dan 2,5 miljoen euro. Een koopje dus!

MattesHansen(1).thumb.png.d20c7e455710c83a4b2f8cfec003d6c8.png

Andrei Borza (18, Rapid Boekarest)

De laatste decennia was het wat stil rond Roemeense talenten. Gelukkig is daar stilaan terug verandering in aan het komen. Met Andrei Borza hebben we opnieuw een Roemeens talent dat bij de bookies getipt wordt voor een toptransfer naar het buitenland. Deze linksachter is niet alleen snel, maar loopt ook graag tot op de achterlijn om de spitsen te voorzien van precisie voorzetten. Hij heeft een afkoopsom van 3,8 miljoen euro in zijn contract staan. Ik zou in ieder geval niet twijfelen!

AndreiBorza.thumb.png.bd8f9954a851675d6e06095af7d2aa88.png

Niksa Delibasic (17, Fudbalski klub Čukarički)

Deze jongen is helemaal klaar om te ontbolsteren in de Servische competitie. Op zijn zeventiende levensjaar werd deze jonge aanvaller in de pers al vergeleken met Aleksandar Mitrovic (Ex Anderlecht en Fulham). Mits genoeg speeltijd zal hij de verwachtingen ook waarmaken. 2,5 miljoen euro moet genoeg zijn om deze jongen naar je club te halen. Het goede nieuws is dat hij bijna bij elke respectabele Europese club wel zijn handtekening wil zetten.

NiksaDelibasic.thumb.png.bc49e4620ec19a5c7191c2eaa5425293.png

Ken je zelf nog leuke onbekende talenten die we zeker moeten ontdekken? Kom ze ons dan zeker vertellen op het forum.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen