De keuzes van MU: de vijf meest talentvolle vleugelspelers van de Benelux

HomeFootball Manager 2024De keuzes van MUDe keuzes van MU: de vijf meest talentvolle vleugelspelers van de Benelux

Auteur

Datum

Categorie

Deze maand staat in het teken van de Benelux. Vandaag bespreken we namelijk enkele talentvolle vleugelspelers om de verdediging met een geniale dribbel open te breken. Wanneer deze jonge knapen hun techniek met de nodige verfijning kunnen ontwikkelen dan staan deze vijf talenten ongetwijfeld voor een mooie toekomst. Ontdek hier de toekomstige vleugelspeler van het Nederlands nationale elftal of de volgende Eden Hazard die de Belgische Rode Duivels opnieuw laat dromen van een WK-titel.

Ruben van Bommel

Ruben van Bommel is de zoon van Mark van Bommel maar een totaal ander type voetballer. Vader Mark staat bekend als een sluwe controlerende middenvelder. Ruben is een totaal ander profiel, namelijk een explosieve snelle buitenspeler die momenteel uitkomt voor AZ Alkmaar. Dit jaargang is er in het AFAS Stadion wel nog werk aan zijn statistieken. Vorig seizoen tijdens zijn periode bij MVV in de Keuken Kampioen Divisie waren die voor zijn leeftijd hooguit indrukwekkend met 15 doelpunten in 31 wedstrijden. Een niveau hoger vind hij momenteel iets moeizamer de weg naar het doel. Met zijn 18-jarige leeftijd heeft van Bommel natuurlijk nog een hele toekomst voor zich om in de voetsporen van zijn vader te treden. Misschien is de volgende stap wel het bomvolle Camp Nou of het imposante San Siro van AC Milan.

image.thumb.png.8e16f82d30a493a84b11084b97243f28.png

Myron van Brederode

We blijven nog even hangen in de kaasstad. Daar vinden we met Myron van Brederode nog een talentvolle buitenspeler voor onze rubriek. Myron is een creatieve voetballer die sterk is in de kleine ruimtes. Net als Ruben van Bommel beleeft de 19-jarige Nederlander niet het allerbeste seizoen op basis van statistieken. In 23 wedstrijden wist hij maar 3 keer te scoren en één assist af te leveren. Bijzonder weinig voor een voetballer met zoveel talent. Toch voorspellen wij hem een grote toekomst. Eén minder seizoen bepaalt geen grote carrière.

image.thumb.png.e04bffe98768a6f3a746ac1e34e8bec2.png

Bilal El Khannous

Eindelijk een Belgische buitenspeler, althans een Marokkaanse Belg want El Khannous was reeds actief voor de nationale ploeg van Marokko op de Afrika Cup. Hij komt er wel terug van een kale reis, maar is weer een ervaring rijker. De talentvolle middenvelder van KRC Genk kan zowel op de vleugels als centraal op het middenveld uit de voeten. Kortom, een ideale spelmaker vanaf de zijkanten. Voor zijn Belgische club is hij onmisbaar. Toch staat de 19-jarige deze zomer voor een overstap naar de Europese top. Atletico Madrid is één van de meest genoemde gegadigden.

image.thumb.png.d0f9a401bd6da525a4369b19005e1996.png

Million Manhoef

Een echte linkspoot die mag natuurlijk niet ontbreken in onze rubriek. Million Manhoef is een 21-jarige vleugelspeler die momenteel de overstap maakt van Vitesse in de Eredivisie naar Stoke City uit de Engelse Championship . Een zeer nuttig profiel voor iedere coach. De Surinaamse  Nederlander beschikt over het nodige loopvermogen, een goede techniek en is op beide vleugels inzetbaar. Ideaal voor het fysieke veeleisende stijl van voetballen in Engeland. Manhoef speelde in totaal 88 wedstrijden voor de club uit Arnhem. Daarin was hij goed voor 14 doelpunten en 8 assists. Meteen ook de duurste uitgaande transfer voor Vitesse sinds de verkoop van Karavaev.

image.thumb.png.a38bd0cfe0155e235bd0046208b23889.png

Johan Bakayoko

De laatste linkspoot is eentje die met de gekende Arjen Robben-stijl naar binnenkomend en haast niet af te stoppen is. Johan Bakayoko kende in de jeugd heel wat clubs; Club Brugge, KV Mechelen en RSC Anderlecht. Toch maakte de Ivoriaanse Belg zijn debuut in het eerste elftal in Nederland bij PSV Eindhoven waar hij momenteel “hot” is. De Eindhovense club wil van Bakayoko de duurste uitgaande transfer maken. Er worden bedragen van meer dan 50 miljoen genoemd binnen de wandelgangen. Of dit daadwerkelijk ook zo gaat worden is nog koffiedik kijken. Eén ding is zeker, normaliter zal 20-jarige Belg deze zomer schitteren op het EK. In dat geval kan die prijs wel eens stijgen.

image.thumb.png.9916dac3769aa0e45387dec2f354fede.png

Eervolle vermeldingen:

Jerémy Doku (Manchester City)

Iggy Houben (PSV Eindhoven)

Sami Ouaissa (Roda JC)

Luca Oyen (KRC Genk)

Miliano Jonathans (Vitesse)

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen