De keuzes van MU: de vijf meest gelezen artikelen in 2023

HomeFootball Manager 2024De keuzes van MUDe keuzes van MU: de vijf meest gelezen artikelen in 2023

Auteur

Datum

Categorie

Waar een nieuw jaar begint wordt meestal ook teruggekeken op het afgelopen jaar. Ook wij doen dat, met een speciale aflevering van ‘De keuzes van MU’. Ditmaal lichten we nog even de vijf meest gelezen artikelen er uit van het afgelopen jaar. Het zou zomaar kunnen dat je hier iets gemist hebt en dat zou ontzettend zonde zijn.

De toekomst van Football Manager: afscheid en een nieuw begin

Afgelopen zomer kwam een grote blog online van Sports Interactive baas Miles Jacobson. Daarin kondigde hij Football Manager 2024 aan, maar blikte hij ook vooruit op FM 2025. 2025 moet nu het jaar worden waarin de grootste verandering sinds de komst van de 3D-engine in 2017 wordt doorgevoerd, met een overstap naar de Unity-engine en, als alles loopt zoals het moet lopen, de introductie van het vrouwenvoetbal in FM.

Onze Titan wist dit artikel te vertalen en samen te vatten, waardoor het alle info bevat welke we natuurlijk willen hebben. Alvast om een klein beetje warm te worden voor het nieuwe jaar.

Wonderkids vinden in FM23

Afgelopen jaar kwamen we ook met een slimme manier om wonderkids te vinden in Football Manager 23. Het mooie is, deze manier werkt ook nog precies voor de meest recente editie van FM. Eigenlijk is deze manier te makkelijk om waar te zijn, maar toch is het echt zo. Zeker als je een grote pool van spelers hebt die bekend is in jouw zoekscherm is dit echt een piece of cake. We maakten er een simpele gids over, die ook enorm veel gelezen werd.

De keuzes van MU: de vijf beste transfervrije spelers

Bij een release van een nieuwe editie horen ook weer nieuwe lijstjes. Ieder jaar zijn er weer een aantal heerlijke spelers transfervrij op te pikken en wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet. Ook dit artikel viel goed in de smaak, dus kijk gauw of je hier nog iets uit kunt halen om jouw FM-carrière te verrijken!

Drie verrassend sterke jeugdopleidingen

Het artikel over de wonderkids was natuurlijk interessant en dat komt omdat we houden van jonge talenten. Niets mooier dan zo’n jong knulletje ergens op te pikken bij een onbeduidende ploeg en hem onder jouw vleugels uit te zien groeien tot wereldtopper. Begin vorig jaar maakten we een artikel over drie teams met een sterke jeugdopleiding waar je dat misschien niet zo zou verwachten. En uiteraard is dit ook nog actueel voor Football Manager 2024.

Geld besparen tijdens contractonderhandelingen

Een van de meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar kwam al op 6 januari online. Onze Titan schreef namelijk een zeer handige gids over hoe je nu het beste geld kan besparen tijdens contractonderhandelingen. Ook dit artikel is natuurlijk nog actueel voor Football Manager 2024 en het leert je waar je op moet letten en waar je zeker niet in moet trappen. Clausules en premies zijn hartstikke leuk, maar kunnen enorm duur uitvallen. Met deze gids zou je over een langere termijn echt een heel hoop geld kunnen besparen.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen