De beste wonderkids: verdedigende middenvelder

HomeArchiefDe beste wonderkids: verdedigende middenvelder

Auteur

Datum

Categorie

We duiken in de wereld van de wonderkids. Wie is er geen fan van? In deze serie kijken we naar de beste wonderkids per positie. Welke spelers maken een goede kans om binnen een aantal jaar uit te groeien tot de beste spelers in FM? We gaan kijken naar de verdedigende middenvelders.

Florentino Luís

We starten met de Portugees Florentino Luís. De 20-jarige verdedigende middenvelder staat onder contract bij SL Benfica, maar hij wordt dit seizoen verhuurd aan AS Monaco. Luís kan als verdedigende middenvelder en centrale middenvelder op natuurlijke wijze uit de voeten. Hij beschikt over een geweldige tackle, anticiperend vermogen en concentratie vermogen. Het maakt hem een zeer goede balafpakker.  Met zijn natuurlijke fitheid en uithoudingsvermogen zou hij de hele wedstrijd alles blijven geven voor het team. Een echte aanjager dus. Als je hem meer speeltijd geeft dan dat hij in het echt leven krijgt, kan hij uitgroeien tot een speler voor de wereldtop.

60d43a586c5b0-Florentino_Luis.png

Nicolò Rovella

De volgende speler wordt ook verhuurd door zijn club. Nicolò Rovella begon zijn carrière bij Genoa, maar maakte dit seizoen de overstap naar Juventus. Echter besloot Juventus om hem weer terug te verhuren aan Genoa, zodat hij aan speelminuten op het hoogste niveau kan komen. De 18-jarige Italiaan kan op twee posities op natuurlijke wijze uit de voeten; verdedigende middenvelder en centrale middenvelder. Rovella heeft nog wel wat meer speelminuten en ervaring nodig voordat hij meekan op het niveau van Juventus. Echter heeft hij wel de potentie om uit te groeien tot een dragende kracht voor De Oude Dame.

60d43a6c997af-Rovella.png

Oliver Skipp

Door naar de derde speler, die ook verhuurd wordt. De Engelsman Oliver Skipp staat onder contract bij Tottenham, maar wordt dit seizoen verhuurd aan Norwich City. Skipp beschikt over degelijke mentale- en fysieke eigenschappen. Punten waarop hij zich nog kan ontwikkelen zijn: mandekking, beslissingen en concentratie. Punten waar hij al op weet uit te blinken zijn: felheid, inzet en lef. Daarnaast beschikt hij ook over een goede natuurlijke fitheid, waardoor hij vaak de 90 minuten kan volmaken. Skipp kan net als Luís uitgroeien tot een aanjager voor zijn team.

60d43a7cd219d-Skipp.png

Sandro Tonali

Sandro Tonali wordt door AC Milan gehuurd van Brescia. De club heeft daarnaast een optionele vergoeding van €15 miljoen in het contract opgenomen, waardoor Tonali definitief overgenomen kan worden. Een zeer interessante optie als je met AC Milan aan de gang gaat, wij raden het zeker aan om de optionele vergoeding in het contract te activeren. Tonali is een speler die zeer allround is. Hij blink nog niet echt ergens in uit, maar zal ook niet snel door de mand vallen. Daarnaast heeft hij al drie interland voor het nationale elftal van Italië op zijn naam staan. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Tonali.

60d43a8c3da28-Tonali.png

Eduardo Camavinga

Het grootste talent dat de positie van verdedigende middenvelder kan bekleden is Eduardo Camavinga. De 17-jarige Fransman wist in de afgelopen twee seizoenen al tot 32 competitieduels te komen voor Stade Rennes. Hij wist daarin één doelpunt te maken. Camavinga heeft de potentie om in Football Manager uit te groeien tot een speler van het niveau van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Camavinga is ook al een aardige allround speler. Een onderdeel in zijn spel waar hij nog wel wat meer aandacht aan kan besteden is zijn kopkracht en sprongkracht. Echter heeft hij nog ruim de tijd om zichzelf verder te ontwikkelen.

60d43a9ce5792-Camavinga.png

Andere wonderkids verdedigende middenvelders

Amadou Onana – 18 jaar – HSV – Belg
Ivan Ilić – 19 jaar – Hellas Verona (verhuurd) – Serviër
Unai Vencedor – 19 jaar – Athletic Bilbao – Spanjaard
Boubacar Kamara – 20 jaar – Olympique Marseille – Fransman
Manuel Ugarte – 19 jaar – Famalicão – Uruguayaan

Andere artikelen in de serie de beste wonderkids

Doelman
Rechtsback
Centrale verdediger
Linksback

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen