De beste wonderkids: spits

HomeFootball Manager 2021De beste wonderkids: spits

Auteur

Datum

Categorie

We duiken in de wereld van de wonderkids. Wie is er geen fan van? In deze serie kijken we naar de beste wonderkids per positie. Welke spelers maken een goede kans om binnen een aantal jaar uit te groeien tot de beste spelers in FM? In de laatste positie van deze serie gaan we kijken naar de spitsen.

Victor Osimhen

De 21-jarige Osimhen kan nog net gezien worden als een wonderkind. De Nigeriaan wist in zijn eerste seizoen bij Lille indruk te maken en dat leverde hem een transfer van €70 miljoen naar Napoli op. Osimhem heeft als grootste wapen zijn snelheid. Met een waardering van 19 voor snelheid en 17 voor versnelling heb je een zeer snelle pinchhitter te pakken. In het eerste seizoen wordt het echter lastig om hem aan te trekken, aangezien hij net een contract bij Napoli heeft getekend.

Jamal Musiala

Misschien een enigszins onbekende speler, maar daardoor niet minder talentvol. Jamal Musiala werd in Duitsland geboren en is nu ook weer terug in Duitsland na een deel van de opleiding bij Chelsea te hebben doorlopen. Momenteel staat hij onder contract bij Bayern München. Musiala is een multifunctionele speler die in de gehele aanvallende linie uit de voeten kan. Hij moet nog wel wat stappen maken voordat hij echt klaar is voor het eerste elftal, maar gezien zijn leeftijd heeft hij daar ook nog alle tijd voor.

Mason Greenwood

Een speler uit de eigen opleiding die weet te imponeren. Mason Greenwood heeft op zeer jonge leeftijd al veel wedstrijden in de benen voor Manchester United. In het echte leven is de jonge Engelsman momenteel in vorm. In alle drie de competitiewedstrijden wist hij tot nu toe het net te vinden. Een groot pluspunt van Greenwood is dat hij tweebenig is.

Youssoufa Moukoko

Youssoufa Moukoko zit sinds de winterpatch in de game. De jonge spits groeit al snel uit tot een geweldenaar. Gezien zijn attributen zou hij al zo mee kunnen in de Bundesliga. Als je hem weet aan te trekken voor je club, hoef je de komende twintig jaar niet meer opzoek naar een andere spits.

Erling Haaland

Over de laatste speler hoeven we waarschijnlijk niet veel te vertellen. Iedereen weet wie Erling Haaland is en wat hij kan. De Noor is nu al één van de beste spitsen uit de game en hij zal alleen maar beter worden. Dortmund heeft het goed getroffen met Haaland en Moukoko in de voorhoede.

Andere wonderkids spitsen

Patson Daka – 21 jaar – Leicester City – Zambiaan
Dušan Vlahović – 20 jaar – Fiorentina – Serviër
Rafael Leão – 21 jaar – AC Milan – Portugees
Lázaro – 18 jaar – Flamengo – Braziliaan
Alexander Isak – 20 jaar – Real Sociedad – Zweed

Andere artikelen in de serie de beste wonderkids

Doelman
Rechtsback
Centrale verdediger
Linksback
Verdedigende middenvelder
Centrale middenvelder
Linksbuiten
Aanvallende middenvelder
Rechtsbuiten

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen