De beste wonderkids: linksbuiten

HomeArchiefDe beste wonderkids: linksbuiten

Auteur

Datum

Categorie

We duiken in de wereld van de wonderkids. Wie is er geen fan van? In deze serie kijken we naar de beste wonderkids per positie. Welke spelers maken een goede kans om binnen een aantal jaar uit te groeien tot de beste spelers in FM? We gaan kijken naar de linksbuitens.

Nico Serrano

De 17-jarige Nico Serrano werd al eerder uitgelicht in een artikel over goedkoop op te pikken wonderkids. Serrano is een multifunctionele speler die in de gehele aanvallende linie uit de voeten kan. Hij is nog lang niet klaar voor speeltijd in het eerste elftal, maar zodra hij zich wat meer ontwikkelt dan kan het snel gaan. Serrano is een snelle buitenspeler. Eén van de grootste zwaktes is zijn uithoudingsvermogen.

Rayan Cherki

Cherki kwam al eerder aan bod in een artikel over talenten die bij Olympique Lyon onder contract staan. Hij is het grootste talent van de Franse club en hij wordt ook gezien als één van de grootste talenten uit Frankrijk. Olympique Lyon lijkt dan ook de perfecte club voor hem om zichzelf te ontwikkelen. Hij is dat type speler waarvoor je naar het stadion komt. Cherki beschikt al over een geweldige techniek en flair voor zijn leeftijd. Daarnaast heeft hij ook een goede dribbel en eerste balcontact. Op fysiek gebied moet hij nog wel een aantal stappen zetten, maar daar heeft hij nog alle tijd voor. Wij worden enthousiast van dit soort spelers. Wanneer je de kans krijgt om Cherki aan te trekken, zullen we dat zeker aanraden!

Ansu Fati

Daar was hij dan opeens. In zeer korte tijd heeft Ansu Fati naam en faam gemaakt in Spanje en de rest van Europa. De talentvolle buitenspeler, die in Guinee-Bissau is geboren, moet samen met Pedri de toekomst van Barcelona worden. Fati is een technisch zeer begaafde buitenspeler. Hij moet het hebben van zijn techniek, want op fysiek gebied gaat hij z’n duels niet winnen.

Jadon Sancho

Bij Manchester City kwam hij er niet aan te pas, dus maakte hij de overstap naar Borussia Dortmund. Na een succesvolle periode in Duitsland heeft hij deze zomer zijn transfer te pakken naar Manchester United, de stadsgenoot en rivaal van City. Sancho kan op de linker- en rechterflank uit de voeten. Bij Manchester United kan hij uitgroeien tot één van de beste buitenspelers uit zijn generatie.

Vinícius Júnior

Hij voetbalt al een tijdje in Spanje, maar is toch nog pas 20 jaar oud. Vinícius Júnior maakte samen met landgenoot Rodrygo de overstap naar Madrid, met de transfer was maar liefst €45 miljoen gemoeid. De Spaanse club wilde de nieuwe Neymar niet aan zich voorbij laten gaan. Of één van de twee uitgroeit tot het niveau van Neymar moet nog blijken, maar de potentie hebben ze zeker.

Andere wonderkids op linksbuiten

Naci Ünüvar – 17 jaar – Ajax – Nederlander
Curtis Jones – 19 jaar – Liverpool – Engelsman
Dwight McNeil – 20 jaar – Burnley – Engelsman
Paulinho – 20 jaar – Bayer Leverkussen – Braziliaan
Jens Petter Hauge – 20 jaar – AC Milan – Noor

Andere artikelen in de serie de beste wonderkids

Doelman
Rechtsback
Centrale verdediger
Linksback
Verdedigende middenvelder
Centrale middenvelder

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen