De beste wonderkids: aanvallende middenvelders

HomeArchiefDe beste wonderkids: aanvallende middenvelders

Auteur

Datum

Categorie

We duiken in de wereld van de wonderkids. Wie is er geen fan van? In deze serie kijken we naar de beste wonderkids per positie. Welke spelers maken een goede kans om binnen een aantal jaar uit te groeien tot de beste spelers in FM? We gaan kijken naar de aanvallende middenvelders.

Florian Wirtz

Na Kai Havertz staat er alweer een nieuw aanvallend talent klaar uit de jeugdopleiding van Bayer Leverkussen. Florian Wirtz kreeg in de winterpatch van Football Manager een flinke upgrade, want hij verraste vriend en vijand met zijn kwaliteiten. De 17-jarige Duitser zit nog lang niet aan zijn top. Er is nog veel groeiruimte voor de aanvallende middenvelder. Als je hem veel speeltijd geeft, dan zal hij zich heel snel ontwikkelen.

Yusuf Demir

Yusuf Demir is één van de zogenoemde hidden gems van FM21. Goedkoop op te halen, maar kan uitgroeien tot een geweldenaar. In het echte leven heeft hij zijn transfer naar Barcelona al te pakken, dus als je met de nieuwste MU Update speelt, zul je hem nog niet meteen kunnen aantrekken. Speel je met één van de voorgaande updates, dan kunnen we je zeker aanraden om Demir meteen op de shortlist te zetten. Ook hij is pas 17 jaar en heeft dus nog alle tijd om zich te ontwikkelen.

João Félix

De jeugdopleiding van SL Benfica is wereldwijd bekend en João Félix is één van de laatste topproducten die de Portugese club heeft afgeleverd aan een Europese topcompetitie. Na een succesvol debuutseizoen in Liga NOS kon SL Benfica maarliefst €127 miljoen bijschrijven aan de verkoop aan Atlético Madrid. In Spanje kende de 20-jarige Portugees een lastig debuutjaar, maar hij heeft laten zien over de potentie te beschikken. Félix zou ook nog als linksbuiten en als spits uit de voeten kunnen.

Phil Foden

Manchester City is trots op haar parel uit de eigen jeugdopleiding. Phil Foden moet dé toekomst van the Cityzens worden. De in Stockport geboren Engelsman heeft het goed getroffen, want met Kevin de Bruyne in je team is er geen betere leermeester te vinden. Foden is in Football Manager een speler die al goed genoeg is om mee te kunnen draaien in de top van de Premier League. Ook hij is nog erg jong, dus er is ook voor hem nog genoeg ruimte om te groeien.

Pedri

Pedri kende afgelopen seizoen een geweldig debuutjaar bij Barcelona. Uit het niets was hij daar opeens. Getuige zijn vele wedstrijden die hij dit seizoen heeft gespeeld, heeft Pedri laten zien dat leeftijd niets uitmaakt. Goed genoeg, is oud genoeg. In Football Manager is Pedri zeer multifunctioneel. Hij kan op vier posities op natuurlijke wijze uit de voeten. Wij worden enthousiast van deze kleine dribbelaar.

Andere aanvallende middenvelder wonderkids

Kai Havertz – 21 jaar – Chelsea – Duitser
Martin Ødegaard – 21 jaar – Real Madrid – Noor
Nicolò Zaniolo – 21 jaar – AS Roma – Italiaan
Mason Mount – 21 jaar – Chelsea – Engelsman
Gavi – 16 jaar – Barcelona – Spanjaard

Andere artikelen in de serie de beste wonderkids

Doelman
Rechtsback
Centrale verdediger
Linksback
Verdedigende middenvelder
Centrale middenvelder
Linksbuiten

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen