De beste FM22 wonderkids: verdedigende middenvelder

HomeFootball Manager 2022De beste FM22 wonderkids: verdedigende middenvelder

Auteur

Datum

Categorie

We duiken in de wereld van de wonderkids. Wie is er geen fan van? In deze nieuwe serie kijken we naar de beste wonderkids per positie. Welke spelers maken een goede kans om binnen een aantal jaar uit te groeien tot de beste spelers in Football Manager? We gaan kijken naar de verdedigende middenvelders.

Nicolas Seiwald

We starten met de Oostenrijker Nicolas Seiwald, persoonlijk één van mijn favoriete spelers in FM 22. De verdedigende middenvelder komt uit de opleiding van Red Bull Salzburg en staat op het punt om één van de dragende spelers van het team te worden. Daarnaast is hij ook één van de meest talentvolle spelers uit het eerste elftal. Seiwald heeft een flinke upgrade gekregen ten opzichte van FM 21, zowel op zijn huidige niveau als zijn potentiele niveau. Op zijn sprongkracht en kopkracht na kent Seiwald eigenlijk geen zwakke punten.

Samuele Ricci

Door naar een nieuw wonderkind in Football Manager 2022. Samuele Ricci is één van de vele talentvolle Italiaanse verdedigende middenvelders. Waar de Fransen vooral goed zitten centraal achterin, zitten de Italianen dat op de positie van verdedigende middenvelder. Waar Ricci in FM 21 kon uitgroeien tot een degelijke Serie A speler kan hij in FM 22 uitgroeien tot een verdedigende middenvelder van wereldklasse. Ricci is verdedigend nog niet de sterkste, maar met wat training kan hij daar nog zeker in groeien. Het spelletje lezen en een mooie bal van achteruitgeven kan hij echter wel degelijk, daar ligt dan ook zijn kwaliteit.

Nicolò Rovella

De tweede Italiaan die we vandaag behandelen is Nicolò Rovella. Rovella is op het moment al wat verder dan Ricci in zijn ontwikkeling. Het heeft hem dan ook al een transfer opgeleverd naar Juventus, dat het op het moment terugverhuurd aan Genoa, de club waar het voor hem allemaal begon. Rovella is een technisch zeer vaardige speler met een goed eerste balcontact, techniek en passing. Net als Seiwald is zijn enige zwakte de kopkracht en sprongkracht.

Sandro Tonali

De meest talentvolle Italiaanse verdedigende middenvelder is echter Sandro Tonali, een speler die veel FM’ers natuurlijk bekend in de oren klinkt. Tonali is zeer compleet in zijn spel en heeft in korte tijd al veel laten zien in het echte leven. Het leverde hem ook al meerdere caps op voor het Italiaanse nationale elftal. Dit seizoen staat hij definitief onder contract bij AC Milan, om Tonali aan te kunnen trekken zul je dus eerst minimaal één seizoen moeten wachten.

Eduardo Camavinga

Het grootste talent op de positie van verdedigende middenvelder is echter geen Italiaan, maar een Fransman. Eduardo Camavinga is met een -10 potentie één van de grootste talenten uit het spel. Een potentie van -10 houdt in dat hij kan uitgroeien tot de beste speler van zijn generatie. Na furore gemaakt te hebben bij Stade Rennes is hij dit seizoen aan een nieuwe uitdaging begonnen bij Real Madrid. Een slimme zet van de Spanjaarden, die voor de komende vijftien jaar voorzien zijn.

Andere wonderkids

Albert Sambi Lokonga – Arsenal
Ivan Ilic – Hellas Verona
Amadou Onana – LOSC Lille
Oliver Skipp – Tottenham Hotspurs
Junior Bita – Athletic Club

Andere posities met wonderkids

Linksback
Centrale verdediger
Rechtsback
Doelman

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen