De beste FM22 wonderkids: rechtsback

HomeFootball Manager 2022De beste FM22 wonderkids: rechtsback

Auteur

Datum

Categorie

We duiken in de wereld van de wonderkids. Wie is er geen fan van? In deze nieuwe serie kijken we naar de beste wonderkids per positie. Welke spelers maken een goede kans om binnen een aantal jaar uit te groeien tot de beste spelers in Football Manager? We gaan kijken naar de rechtsbacks.

Tariq Lamptey

We vangen het lijstje aan met Tariq Lamptey. Hij is één van de vele talentvolle Engelse rechtsbacks. De 20-jarige verdediger werd een aantal seizoen geleden overgenomen van Chelsea en staat nu onder contract bij Brighton. Het grootste wapen van Lamptey is zijn snelheid. Met 20 voor versnelling en 16 voor snelheid kan hij oprecht een echte vleugelflitser genoemd worden. De kleine back is verdedigend echter nog niet de sterkste, maar hij heeft nog een aantal jaar om zich op dat vlak te verbeteren.

image.thumb.png.ac3ec77fb6a0335f267588f2723b1389.png

Tino Livramento

Naast Tariq Lamptey heeft ook Tino Livramento een verleden bij Chelsea. De 18-jarige back werd dit seizoen voor een kleine €6 miljoen overgenomen door Southampton. De Engelsman kan op zijn leeftijd al prima mee met het niveau van The Saints en zal in de komende jaren alleen nog maar beter worden. Livramento heeft een prima dribbel en voorzet, daarnaast zal hij verdedigend ook niet snel door de mand vallen.

image.thumb.png.cb758643fb67786afc7b022f53b0c8b3.png

Reece James

We blijven nog even in Engeland, want een speler die bij Chelsea wel de kans heeft gekregen is Reece James. De Engels international kan op zijn leeftijd al gezien worden als één van de beste rechtsbacks van het spel. Zijn eigenschappenprofiel geeft een totaalplaatje weer, op een groot deel van zijn attributen scoort hij al een waardering van 13 of hoger. Chelsea lijkt dan ook niet snel van plan om haar rechtsback te laten gaan. De geschatte waarde ligt tussen de €78 miljoen en €235 miljoen.

image.thumb.png.e4e4ac10fd2e1fb6bf8078fe21d90599.png

Jurriën Timber

Met Jurriën Timber lijkt Nederland voor de komende jaren een goede optie te hebben op de rechtsbackpositie. Afgelopen jaar kende hij zijn doorbraak in het eerste elftal van Ajax en maakt hij zijn debuut voor het Nederlands elftal. In Football Manager is Timber een fysiek sterke speler, daarnaast heeft hij ook meer dan prima mentale attributen die hem gaan helpen in zijn ontwikkeling. Verdedigend is Timber ook al een zeer sterke speler. Anders dan de meeste jonge rechtsbacks dient hij vooral nog te verbeteren in aanvallend opzicht.

image.thumb.png.0d351eb65b3a1916d3cf8d21e677598d.png

Pedro Porro

We sluiten het lijstje af met de Spanjaard Pedro Porro. De 21-jarige rechtsback wordt voor het tweede seizoen op rij verhuurd aan Sporting CP. Zijn officiële werkgever is Manchester City dat hem in 2019 voor een goede €6 miljoen van Girona overnam. Porro kan prima mee op het niveau van Sporting en als hij zich blijft doorontwikkelen dan gaan we hem in de toekomst zeker terugzien in het eerste elftal van Manchester City. Porro is een aanvallend ingestelde back. Hij heeft een goede dribbel, is goed zonder bal en heeft daarnaast ook een flinke portie snelheid.

image.thumb.png.9070c0ac8c572091db63167d84daef8b.png

Andere wonderkids

Max Aarons – Norwich City
Jeremie Frimpong – Bayer Leverkussen
Pierre Kalulu – AC Milan
Gonçalo Esteves – Sporting CP
Alejandro Francés – Real Zaragoza

Andere posities met wonderkids

Doelman

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen