De beste FM 22 wonderkids: centrale middenvelder

HomeFootball Manager 2022De beste FM 22 wonderkids: centrale middenvelder

Auteur

Datum

Categorie

We duiken in de wereld van de wonderkids. Wie is er geen fan van? In deze nieuwe serie kijken we naar de beste wonderkids per positie. Welke spelers maken een goede kans om binnen een aantal jaar uit te groeien tot de beste spelers in Football Manager? We gaan kijken naar de centrale middenvelders.

Ryan Gravenberch

Voor de eerste speler blijven we in ons eigen land en gaan we kijken bij Ajax. Daar staat de 19-jarige Ryan Gravenberch onder contract. De Nederlander, die ook over de Surinaamse nationaliteit beschikt, wordt gezien als het grootste talent uit eigen land. Aan zijn verdedigende attributen kan hij de komende jaren nog werken, maar op alle andere gebieden kan hij al meer dan prima mee voor een speler van zijn leeftijd. Het bevlogen karakter dat hij heeft gaat hem zeker helpen in de stappen die hij de komende jaren gaat zetten richting de wereldtop.

Dominik Szoboszlai

Door naar een speler die vorig jaar een lastig seizoen kende. De Hongaar Dominik Szoboszlai moest vorig jaar een groot deel van het seizoen aan zich voorbij laten gaan vanwege een blessure. Hierdoor moest hij ook het EK van afgelopen zomer laten schieten. Inmiddels is de talentvolle middenvelder weer hersteld en kan hij weer vooruit kijken naar de toekomst. Szoboszlai is een speler waar je veel aan kan hebben tijdens dode spelmomenten. Zo heeft hij een prima waardering voor strafschoppen, vrije trappen en hoekschoppen. Daarnaast is hij natuurlijk ook erg sterk in het voetballende aspect.

Jude Bellingham

Engelsman Jude Bellingham maakte op jonge leeftijd al de overstap van Birmingham naar Borussia Dortmund en dat is geen verkeerde keuze geweest. Hij mag vaak aan de aftrap verschijnen bij de Duitse club en is daardoor al snel uitgegroeid tot een dragende speler op het middenveld. Met een goede portie felheid, lef en inzet mag hij oprecht een echte aanjager genoemd worden. Het professionele karakter dat hij bij zich draagt gaat er voor zorgen dat hij alles uit de kast zal halen om zijn potentie waar te maken.

Pedri

Voor de 18-jarige Pedri is het afgelopen jaar allemaal zeer snel gegaan. Basisspeler bij Barcelona, international voor het Spaanse elftal, Golden boy winnaar en de beste jonge speler van het afgelopen EK. Pedri kende afgelopen seizoen een zeer succesvol seizoen en dat is dan ook terecht terug te zien in Football Manager. Hij is een geweldig talent die geweldige attributen heeft voor dribbelen, eerste balcontact, passing en techniek. Daarnaast heeft hij ook geweldige mentale attributen voor een speler van zijn leeftijd. Een wereldspeler in wording!

Ilaix Moriba

Het laatste talent dat we behandelen is één van de drie spelers in FM22 met een -10 potentie, Ilaix Moriba is de naam. Afgelopen zomer maakte hij de overstap van Barcelona naar RB Leipzig, nadat de Spaanse club er niet in slaagde om zijn contract te verlengen. De overstap lijkt momenteel nog niet de beste keuze voor de Guineeër te zijn, aangezien hij er in Duitsland nog niet echt aan te pas komt. De potentie om uit te groeien tot een wereldspeler is er echter wel. Moriba is een speler die al over prima mentale vaardigheden beschikt, daarnaast kan hij ook uitgroeien tot een fysiek sterke speler.

Andere wonderkids

Vitinha – FC Porto
Gavi – FC Barcelona
Kacper Kozłowski – Pogoń Szczecin
Alfie Devine – Tottenham Hotspur
Unai Vencedor – Athletic Club

Andere posities met wonderkids

Verdedigende middenvelder
Linksback
Centrale verdediger
Rechtsback
Doelman

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen