De 5 grootste talenten van: Southampton

HomeFootball Manager 2019ShortlistsDe 5 grootste talenten van: Southampton

Auteur

Datum

Categorie

In Engeland staat de jeugdopleiding van Southampton bekend als buitengewoon. Theo Walcott, Luke Shaw, Adam Lallana, Alex Oxlade-Chamberlain en uiteraard Gareth Bale zijn zomaar wat namen die doorbraken bij The Saints.

De prestaties van het eerste elftal zijn misschien wat minder, de jeugdopleiding blijft goede spelers afleveren. Als je manager bent van een Engelse topclub is het erg interessant om eens een kijkje te nemen bij deze club. Wij helpen je een handje en behandelen vijf talenten.

Jake Vokins

Deze 18-jarige linksback is misschien wel het grootste talent uit de opleiding. Vokins is een allround speler met als sterkste punt zijn snelheid. Met de juiste training en begeleiding kan deze jongeling zomaar de toekomstige linksback van het Engelse elftal worden. Hebben we hier te maken met de nieuwe Luke Shaw?

Jake Vokins

Callum Slattery

Dat Engeland bekend staat om haar ”kick and rush”-voetbal is geen geheim. Deze 19-jarige aanvallende middenvelder is echter geen typische Engelse speler. We zouden hem kunnen vergelijken met Adam Lallana. Technisch, een goed schot en een redelijke snelheid. Ook Slattery kan zomaar over enkele jaren in het Engelse elftal staan.

Callum Slattery

Yan Valery

Sinds 2015 maakt de Franse Yan Valery deel uit van de Southampton-jeugd. Deze 19-jarige rechtsback is erg snel en behendig en staat daarbij bekend om zijn prachtige tackles. Valery heeft het in zich om één van de beste rechtsbacks in de wereld te worden. Het is dus interessant om zowel als Engelse als Franse topclub hem te bekijken.

Yan Valery

Matthew Targett

Targett is één van de oudere talenten van Southampton. De 22-jarige linksback kwam vorig seizoen al op huurbasis uit voor Fulham en hoopt dit jaar door te breken bij The Saints. Gezien zijn kwaliteiten is het niet gek dat hij een vaste basisspeler wordt. Voor elke Engelse club zou dit een prima linksback zijn.

Matthew Targett

Michael Obafemi

Deze 17-jarige Ier maakte vorig seizoen al zijn debuut voor Southampton. Dit seizoen staat de teller al op vijf optredens. Zijn doorbraak lijkt dichtbij, dus is het zaak om snel toe te slaan. Zijn beste positie is spits en zijn beste rol is valse nummer negen. Speel jij dus met zo’n VN9 dan is deze kleine, snelle Obafemi een goede optie.

Michael Obafemi

Bekijk ook onze andere lijstjes met de beste talenten van:

Koop FM21

Bestel Football Manager 2021 en ontvang tot wel 15% korting!

Laatste Artikelen