De 5 grootste talenten van: River Plate

HomeFootball Manager 2019ShortlistsDe 5 grootste talenten van: River Plate

Auteur

Datum

Categorie

Het is alweer even geleden dat River Plate de Copa Libertadores wist binnen te slepen door aartsrivaal Boca Juniors met 3-1 te verslaan. In die wedstrijd liet Los Millonarios weer zien dat je met eigen jeugd veel kunt bereiken. Maar niet alleen nu heeft River Plate erg veel goede jeugdspelers rondlopen, in het verleden wist de club ook onder andere Pablo Aimar, Radamel Falcao, Hernán Crespo en Javier Mascherano op te leiden. Wij behandelen vijf hedendaagse talenten.

Benjamín Rollheiser

Rollheiser is een 18-jarige spits die in het begin van de game in het -20 team van River Plate speelt. Ondanks dat hij zich in de spits het lekkerst voelt kan hij ook als rechtsbuiten uit de voeten. Hij heeft alles wat een spits moet hebben: snelheid, kracht en een neusje voor de goal. Zijn marktwaarde ligt al wel op bijna 2,5 miljoen euro, dus je zult een dikke portemonnee moeten hebben om hem binnen te hengelen.

Benjamin Rollheiser

Kevin Sibille

Deze 19-jarige centrale verdediger zit al dicht tegen het eerste elftal aan. Ondanks zijn lengte, 181 cm, is hij een beest in de lucht. In het seizoen 2017/2018 mocht hij zijn debuut al maken voor River Plate en ook dit seizoen zal hij de nodige wedstrijden gaan spelen. Zaak dus om snel te handelen en hem op te pikken in Argentinië. Dit zou zomaar de nieuwe Javier Mascherano kunnen worden.

Kevin Sibille

Josué Cuero

River Plate is er zeker niet vies van om talentvolle spelers buiten Argentinië naar de club te halen en Josué Cuero bevestigd dit eens te meer. Deze 17-jarige Ecuadoraan is al erg goed voor zijn leeftijd en kan een wereldtopper worden. Met zijn snelheid en goede tackle is hij een plaag voor elke buitenspeler.

Josue Cuero

Jeremías Rodriguez

Een nummer 10 die ook als spits uit de voeten kan, dat is Jeremías Rodriguez. Kenners in Argentinië beweren dat hij de nieuwe Paulo Dybala gaat worden. De 19-jarige creatieveling staat bekend om zijn uitstekende techniek en neusje voor de goal. Zijn exceptionele kwaliteiten misstaan niet bij menig Europese subtopper. In de toekomst kan hij zomaar doorgroeien naar de absolute top.

Jeremias Rodriguez

Exequiel Palacios

Deze 19-jarige centrale middenvelder draait al enkele jaren mee in het eerste elftal van River Plate. Met zijn uitmuntende traptechniek weet hij het spel perfect te verdelen vanuit het midden. Daarnaast kan hij ook erg goed uit de voeten als rechtshalf. Een buitengewoon talent, maar daar is zijn prijskaartje ook naar. Je zult vijftien miljoen euro moeten neerleggen om hem naar je club te halen. Dat hij dat geld waard gaat zijn is echter een zekerheidje.

Exequiel Palacios

Bekijk ook:
De grootste talenten van: Dinamo Zagreb

Koop FM21

Bestel Football Manager 2021 en ontvang tot wel 15% korting!

Laatste Artikelen