De 5 grootste talenten van: Envigado FC

Home Football Manager 2019 Shortlists De 5 grootste talenten van: Envigado FC

Author

Date

Category

Een nieuwe lijst in de serie van ‘De 5 grootste talenten van’ en ditmaal reizen we af richting Colombia en nemen we een kijkje bij Envigado FC. Waarom die club? De Colombianen prijken namelijk op onze lijst van clubs met de beste jeugdopleiding in Football Manager 2019. Daar moet vast wat bruikbaar talent te vinden zijn!

Ivan Angulo

We trappen af met het grootste talent uit de jeugdopleiding: Ivan Angulo. Deze 19-jarige buitenspeler bezit een dynamisch potentieel, wat hem onvoorspelbaar maakt qua potentie. Desalniettemin kan het een speler zijn die voldoende potentie heeft om het in Europa waar te maken. In de 19.3 database is hij echter wel verhuurd aan het Braziliaanse Palmeiras en hebben zij ook een optie tot koop. Een speler om te blijven volgen dus en niet eentje om direct aan te kopen.

Ivan Angulo

Yeison Guzman

Nummer twee op de lijst is de 20-jarige aanvallende middenvelder Yeison Guzman. Dit is een echte nummer tien en hij bezit ook voldoende kwaliteiten om doelpunten te maken. Zijn grootste kwaliteiten zijn het schieten van afstand en het verplaatsen van de bal van flank naar flank. Voor een Eredivisie club kan hij zeker een meerwaarde hebben. Voordeel is bovendien dat zijn contract eind 2018 afgelopen is en je hem voor een mooie prijs naar de Eredivisie kunt lokken.

Yeison Guzman

Neyder Moreno

De 21-jarige Neyder Moreno is eveneens een spelmakende middenvelder bij Envigado en staat te boek als talent voor de toekomst. Hij houdt ervan om de aanval te zoeken en is een speler die graag met de bal aan de voet het tempo bepaalt. Met een waarde van 47.5k is hij eveneens voor een zacht prijsje naar een competitie als de Eredivisie te lokken. Voor het niveau van de Nederlandse competitie is het een prima middenvelder.

Neyder MorenoMichael Lopez

De 21-jarige Michael Lopez is een traditionele linkshalf. Hij is geen echte winger, maar meer een middenvelder die bijvoorbeeld in een 4-4-2 prima tot zijn recht zou kunnen komen. Het is een speler die graag naar binnen trekt en dan probeert de bal te krullen. Let wel; hij is stijflinks, dus het is eigenlijk aan te raden hem verder op te leiden als rechtshalf. Dan kan hij mooi naar binnen snijden naar zijn ijzersterke linkerbeen.

Michael Lopez

Michael Gomez

We sluiten af met de 21-jarige Michael Gomez. Hij is een fysiek sterke spits die je goed in kunt zetten als eenzame spits die de verdediging ontregeld. Hij vertegenwoordigt een waarde onder de 100k en is daarmee ook een interessante optie voor een club uit de Eredivisie. Er zit nog voldoende rek in en hij kan je in de toekomst nog een leuke boterham opleveren.

Michael Gomez

Spelers in onze FM19 DB

Lewis Cook

Paspoort Naam: Lewis Cook Leeftijd: 21 Nationaliteit: Engeland Interlands: 1 (0 goals) Height: 176 cm Weight: 71 kg Foot: Rechts Speler Informatie Club: AFC Bournemouth Contract: 30/06/2022 Waarde: €15k Kosten (2018): €47M Salaris p/w: €39k Clausule: Geen Selectie Status:...

Gonçalo Ramos

De 17-jarige Gonçalo Ramos staat volgens vele geruchten in de belangstelling van verschillende Europese topclubs. De vraag is dan ook of SL Benfica ooit...

Marcos Senesi

Marcos Senesi staat momenteel in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord. De Rotterdammers zoeken naar een linker centrale verdediger en deze Argentijn lijkt die positie...

Alexander Nübel

Alexander Nübel lijkt een nieuwe Duitse keepersparel te zijn. Hij lijkt een basisplaats te hebben veroverd bij zijn club Schalke 04 en haalde afgelopen zomer met Duitsland onder 21 de finale van het EK. Wordt dit de nieuwe Manuel Neuer?

Donyell Malen

Zoals vele jonge voetballers waagde Donyell Malen de stap naar Engeland, maar dat leek toen der tijd te hoog gegrepen. In het seizoen 2017/2018 pikte PSV Malen op bij Arsenal. Na de verkoop van Luuk de Jong naar Sevilla werd Malen gebombardeerd tot nieuwe spits van PSV. Supports en analisten spreken positief over de jonge spits. Kan hij revanche nemen en bewijzen dat hij in de Premier League thuishoort?

Mickaël Cuisance

De 18-jarige Mickaël Cuisance speelt sinds 2017 bij Borussia Mönchengladbach en hoopt zich daar de komende jaren in de kijker te spelen voor het Franse elftal. Ondanks de moordende concurrentie heeft Cuisance het potentieel om een plekje in het elftal van Les Blues te veroveren. Kan hij zijn potentieel bereiken?