De 5 grootste talenten van: Dinamo Zagreb

Home Football Manager 2019 Shortlists De 5 grootste talenten van: Dinamo Zagreb

Auteur

Datum

Categorie

Dinamo Zagreb is misschien wel de grootste talentenfabriek uit het Oostblok. De Kroatische club wist onder andere Sime Vrsaljko, Mateo Kovacic en Luka Modric op te leiden en vervolgens voor veel geld te verkopen. Momenteel staan er weer enkele grote talenten onder contract bij Dinamo. Wij nemen een kijkje in de jeugdopleiding.

Antonio Marin

Het bekendste talent van Dinamo Zagreb heet Antonio Marin. De 17-jarige buitenspeler maakte in het seizoen 2017/2018 al één keer minuten voor de hoofdmacht en kenners voorspellen dat hij een wereldtopper gaat worden. In Football Manager is dit wonderkind voor minder dan twee miljoen euro op te halen. Een standaardaankoop voor de managers dit seizoen, maar dat maakt gezien zijn potentieel helemaal niet uit. Wil je meer weten over Antonio Marin? Bekijk dan onze spelersgids!

Antonio-Marin-2018-Football-Manager-2019

Lovro Majer

Deze 20-jarige aanvallende middenvelder staat sinds het begin van dit seizoen onder contract bij Dinamo Zagreb. Hij heeft dan wel niet de jeugdopleiding van de regerend landskampioen doorlopen, een groot talent is het zeker wel! Aangezien hij pas net bij de club is kan het lastig zijn om hem al in de zomer van 2018 vast te leggen. Een jaar later heb je meer kans om deze talentvolle speler aan te trekken.

Lovro Majer Football Manager 2019

Ajdin Hasic

Net als Antonio Marin kan de 16-jarige Ajdin Hasic het best uit de voeten op de flanken. Zijn potentieel ligt net zo hoog als Marin en dus is het een goede optie om beide spelers tegelijkertijd over te nemen. Hasic is in de zomer van 2018 op te halen voor minder dan een half miljoen euro, een koopje! Over dit talent komt binnenkort ook een spelersgids uit, houd onze pagina dus goed in de gaten!

Ajdin Hasic Football Manager 2019

Nikola Moro

Een talent dat al enkele jaren in het eerste elftal van Dinamo Zagreb speelt is Nikola Moro. Deze 20-jarige middenvelder maakte op 14 mei 2016 al zijn debuut voor Dinamo en heeft ondertussen al meer dan 50 wedstrijden achter zijn naam. Zijn potentieel ligt ongelofelijk hoog en duur is hij zeker niet. Voor minder dan drie miljoen euro kun je hem al ophalen in Kroatië. Het bekijken waard!

Nikola Moro Football Manager 2019

Josko Gvardiol

Als laatste hebben we de 16-jarige Josko Gvardiol. Deze linksback heeft een enorm goede fysiek voor zijn leeftijd en gezien zijn verdedigende kwaliteiten staat er al een basis om een topspeler te worden. Gvardiol is voor vele mensen nog een onbekende naam, maar wij van Managers United weten zeker dat hij de gok waard is.

Josko Gvardiol Football Manager 2019

Koop FM21

Bestel Football Manager 2021 en ontvang tot wel 15% korting!

Laatste Artikelen

Clubgids US Sassuolo

Honderd jaar geleden werd US Sassuolo opgericht. Ze wisten zich in de afgelopen jaren op te werken in de Italiaanse voetbalpiramide. Redenen genoeg om de club eens onder de loep te nemen.

Nederland t/m Tweede Klasse

Deze download voegt extra competities toe aan Nederland tot en met de Tweede Klasse.

Het karakter van een speler

Het karakter van een speler heeft op veel verschillende factoren invloed. In deze gids leggen we je uit waar je op moet letten bij het karakter van een speler.