De 5 grootste talenten van: CSKA Moskou

HomeFootball Manager 2019ShortlistsDe 5 grootste talenten van: CSKA Moskou

Auteur

Datum

Categorie

Met bijna twintig prijzen is CSKA Moskou, samen met Zenit, de absolute topclub van Rusland. Met de restricties in de nationale competitie met betrekking tot buitenlanders moeten Russische clubs wel een goede jeugdopleiding hebben om jaren lang bij de top te horen. Als je kijkt naar Igor Akinfeev en Alan Dzagoev kunnen we zeggen dat de jeugdopleiding haar vruchten afwerpt. Wij bekijken of we de komende jaren weer kunnen genieten van de huidige jeugdspelers van Koni.

Fedor Chalov

Fedor Chalov is momenteel dè ster van CSKA Moskou. De 20-jarige spits maakte in november 2016 zijn debuut al voor de topclub en sindsdien heeft hij op jonge leeftijd al veel wedstrijden achter zijn naam. Zijn potentieel heeft hij echter nog lang niet bereikt. Als hij de komende jaren veel wedstrijden gaat spelen en internationale ervaring opdoet kan hij zomaar de stap maken naar de Europese top.

Fedor Chalov

Konstantin Kuchaev

Deze 20-jarige middenvelder is sinds vorig seizoen een vaste kracht in de basiself van CSKA. Hij kwam in 2015 naar de club en speelde al ruim veertig wedstrijden voor de club. Met zijn passing en techniek kan hij belangrijk zijn in de opbouw en het verdelen van het spel. Zijn beste rol is Mezzala, maar hij kan ook prima uit de voeten als vooruitgeschoven spelmaker, dynamische middenvelder en spelmaker voor de defensie. Hebben we hier te maken met de nieuwe Alan Dzagoev?

Konstantin Kuchaev

Jaka Bijol

De Sloveense verdedigende middenvelder Jaka Bijol kwam afgelopen zomer voor iets minder dan een half miljoen euro naar CSKA Moskou. Na een goed seizoen bij Rudar Velenje laat hij het ook dit seizoen bij de Russische topclub zien. Met zijn lengte en kracht is hij een plaag voor elke aanvallende middenvelder. Met een beetje geluk kan hij zomaar naam maken in de Europese top.

Jaka Bijol

Khetag Khosonov

Khosonov is de derde middenvelder in dit lijstje. De 20-jarige Rus speelt al bijna zijn hele leven voor CSKA en zal vanaf de winterupdate verhuurd zijn aan FC Tambov, dat op het tweede niveau van Rusland uitkomt. Naast zijn techniek en loopvermogen heeft Khosonov ook een erg goede vrije trap in de benen: een extra wapen!

Khetag Khosonov

Ilzat Akhmetov

Of Ilzat Akhmetov de Europese top gaat halen is te betwijfelen. De aanvallende middenvelder heeft de minste potentie van alle spelers uit dit rijtje. Een goede speler voor CSKA kan hij zeker worden. Met zijn fraaie dribbel en techniek kan hij hoogstpersoonlijk een wedstrijd beslissen. Zijn beste rol is ”Nummer 10”, dit is ook de enige rol waar hij goed tot zijn recht komt.

Ilzat Akhmetov

Bekijk ook andere 5 grootste talenten van:
Bayer Leverkusen
RB Salzburg
Rosenborg BK

Koop FM21

Bestel Football Manager 2021 en ontvang tot wel 15% korting!

Laatste Artikelen