De 5 grootste talenten van Benfica

118
Talenten Benfica

Een nieuwe lijst met talenten voor Football Manager 2019 en ditmaal reizen we af naar Portugal om eens een kijkje te nemen in de jeugdopleiding van Benfica. Deze grootmacht beschikt over één van de beste jeugdopleidingen in het spel en om die reden verwachten wij toch veel grote talenten!

1Joao Felix

Joao Felix

We trappen de lijst af met Joao Felix. Deze 18-jarige aanvallende middenvelder geldt als één van de grootste talenten van het spel en is zeker de moeite waard om in de gaten te houden als je van wat langere saves houdt. In het eerste seizoen speelt hij nog in de ploeg voor spelers onder de 23 jaar, maar hij zal snel de overstap maken naar het eerste elftal.

2Gedson Fernandes

Gedson Fernandes

Deze talentvolle middenvelder is slechts een jaartje ouder dan Joao Felix, maar inmiddels al een vaste basisspeler bij Benfica. Hij is zeer gewild, dus als je interesse hebt, dan zal je snel moeten zijn. Omdat hij een langdurig contract heeft zul je wel de portemonnee moeten trekken voor hem, Benfica verwacht zo’n kleine €75M.

3Mile Svilar

Mile Svilar

Hebben we hier te maken met de toekomstige opvolger van Thibaut Courtois bij het Belgische nationale elftal? De kenners zeggen van wel en in Football Manager is Mile Svilar ook een geweldig talent. Hij is pas 18 jaar maar geldt momenteel al als de tweede keeper bij de Portugezen. Geef je hem echter het vertrouwen in FM19 en hij zal uitgroeien tot een geweldige doelman.

4Ruben Dias

Ruben Dias

Deze centrale verdediger is de enige speler boven de 20 op deze lijst, maar dat neemt niet weg dat Ruben Dias een speler is om in de gaten te houden in Football Manager 2019. De 21-jarige verdediger is een echte beer en heeft het verdedigen tot een kunst verheven. Gelukkig bezit hij ook veel voetballende kwaliteiten en dat maakt hem extra bijzonder. Hij heeft de potentie om het tot de absolute top te schoppen.

5Umaro Embalo

Umaro Embalo

We sluiten de lijst met talenten af met Umaro Embalo, de jongste speler op de lijst. Dit is een echte vleugelflitser, te vergelijken met een speler als Nani of Gelson Martins. Hij is van origine een linksbuiten, maar rendeert op rechts misschien nog wel veel beter. Hij heeft al het voordeel dat hij enkele ‘Spelerskwaliteiten’ heeft die hem daarbij helpen, namelijk het naar binnen snijden vanaf de rechterflank. Gun deze dribbelkoning voldoende speeltijd en hij zal uitgroeien tot een zeer gevaarlijke speler in Football Manager.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update