De 5 grootste talenten van: Atalanta

Home Football Manager 2019 Shortlists De 5 grootste talenten van: Atalanta

Auteur

Datum

Categorie

Atalanta is hot! De Italiaanse middenmoter heeft een geweldig seizoen achter de rug en mag zich komend seizoen voor het eerst gaan melden in de Champions League. Eén van de redenen dat Atalanta is boven komen drijven is de geweldige jeugdopleiding. We bekijken vandaag de 5 grootste talenten van deze club!

Filippo Melegoni

We trappen af met de pas 19-jarige Filippo Melegoni. Deze centrale middenvelder speelt het eerste seizoen op huurbasis bij Pescara en zal zich erna bij Atalanta gaan voegen. Hij zal nog flink wat stappen moeten gaan zetten wil hij uitgroeien tot een echte Serie A middenvelder, maar het talent is er zeker!

Filippo MelegoniMusa Barrow

Deze 19-jarige Gambiaan is misschien wel het grootste talent bij Atalanta. Musa Barrow is een grote sterke spits en moet het vooral hebben van zijn snelheid. Als je met Atalanta speelt is Barrow één van de spelers die je moet koesteren. Er liggen veel kapers op de kust en zullen zich snel voor hem willen melden.

Alessandro Cortinovis

Dez 17-jarige Alessandro Cortinovis is nog absoluut niet goed genoeg voor een plek in de hoofdmacht van Atalanta. Maar, deze Italiaan heeft wel de potentie om er binnen twee seizoenen te staan. Hij is ook een gewilde speler, dus ga er maar vanuit dat de grote jongens voor hem op de stoep zullen staan.

Marco Tumminello

De 19-jarige Marco Tumminello is een nieuw gezicht bij Atalanta. Hij kwam in de zomer transfervrij over van AS Roma en speelt het eerste seizoen op huurbasis bij Lecce. Daar kan de spits zich verder goed ontwikkelen. Tumminello is in potentie een goede speler voor de Serie A en kan samen met Barrow uitgroeien tot een gevaarlijk koppel.

Christian Capone

We sluiten de lijst af met de 19-jarige Christian Capone. Hij is afkomstig uit de jeugdopleiding van Atalanta en is inmiddels ook al verschenen op de radar bij Napoli en Juventus. In FM19 speelt hij op huurbasis bij Pescara in de Serie B. Dat is een mooi niveau voor hem om zich verder te ontwikkelen.

Bekijk ook onze FM19 Clubgids van Atalanta Bergamo

Koop FM20

Bestel Football Manager 2020 en ontvang tot wel 40% korting!

Laatste FM20 Artikelen

MU / FMI Update 2020 – 2019/2020 Final update

De MU/FMI update is weer terug! De beste en meest uitgebreide transfer update voor Football Manager 2020!

Samenwerkingsverbanden in Football Manager

De voordelen van een samenwerkingsverband tussen clubs in Football Manager. In deze gids bespreken we waarom dit onderdeel jouw save kan beïnvloeden en hoe jij hier je voordeel uit kunt halen.

De 5 beste talenten van PSV

In deze Football Manager 2020 lijst nemen we een kijkje in de selectie van PSV. We bekijken de vijf grootste talenten van de Eindhovenaren.