De 5 grootste talenten uit de MLS

Home Football Manager 2019 Shortlists De 5 grootste talenten uit de MLS

Auteur

Datum

Categorie

Het voetbal in de Major League Soccer zit in de lift en dus komen er steeds betere talenten uit de jeugdopleidingen rollen. Een mooi voorbeeld hiervan is Alphonso Davies. De jongeling werd door Bayern München voor iets meer dan 16 miljoen euro weggekaapt bij Vancouver Whitecaps en heeft inmiddels al enkele wedstrijden in het eerste elftal in zijn benen. Een motivatie voor de jonge spelers, die dromen van dezelfde stap als Davies. Wij bekijken vijf grote talenten uit de MLS in Football Manager 2019.

George Bello – Atlanta United

Frank de Boer heeft bij zijn Atlanta United een megatalent rondlopen: George Bello. De linksback is op 1 juli 2018 slechts 16 jaar en heeft de kwaliteiten om al minuten te maken in het eerste elftal. In het eerste seizoen moet hij rond de 7,5 miljoen euro kosten en gezien zijn potentieel is hij dit gokje meer dan waard. Met een beetje geluk kan hij naam maken bij de Europese topclubs.

Bekijk ook onze FM19 clubgids over Atlanta United

George Bello

Erfain Alvarez – Los Angeles Galaxy

Alvarez is een 16-jarige aanvallende middenvelder die ook als diepe spits uit de voeten kan. Hij speelde in alle jeugdelftallen van Mexico, maar kan ook nog kiezen voor de Verenigde Staten. Na enkele goede wedstrijden in het tweede elftal van Galaxy mag hij zich komend seizoen laten zien in de hoofdmacht. Wij van Managers United zijn er van overtuigd dat hij het gaat maken in Los Angeles en in de toekomst ook in Europa!

Efrain Alvarez

Chris Durkin – D.C. United

De 18-jarige Chris Durkin is een sterke verdedigende middenvelder met ook nog een eens uitstekende pass in zijn benen. Hij heeft al meer dan 20 jeugdinterlands achter zijn naam en het zal niet lang duren voor hij ook wordt gezien door Gregg Berhalter, de bondscoach van de Verenigde Staten. Als je erg snel bent is Durkin gratis op te pikken bij D.C. United. Binnen enkele weken in het spel zal hij naar alle waarschijnlijkheid een nieuw contract tekenen, waardoor je enkele miljoenen kwijt bent als je hem over wil nemen.

Chris Durkin

Djorde Mihailovic – Chicago Fire

Deze 19-jarige aanvallende middenvelder maakte afgelopen januari zijn debuut voor het nationale elftal van de Verenigde Staten. Zijn kwaliteiten zijn dus al lang en breed bekend bij het grote publiek. Met zijn goede dribbel, passing en techniek is hij een plaag voor elke verdediging. Ook Mihailovic kan met een beetje geluk de Europese top halen, mits hij de goede keuzes maakt en de juiste begeleiding krijgt.

Djorde Mihailovic

Gianluca Busio – Sporting Kansas City

Gianluca Busio maakte al op 16-jarige leeftijd zijn debuut voor Sporting Kansas City. Alleen Freddy Adu en Alphonso Davies waren jonger bij hun debuut. De kleine aanvallende middenvelder heeft de kwaliteiten om de Europese top te halen. Vele clubs lonken al naar zijn diensten, maar iets concreets kwam er nog niet voorbij. Bied jij hem de kans in Europa?

Gianluca Busio

Koop Football Manager 2019 via Managers United

Koop FM20

Bestel Football Manager 2020 en ontvang tot wel 40% korting!

Laatste FM20 Artikelen

MU Update – Seizoen 2020/2021

Ben je er klaar voor om het seizoen 2020/2021 in te gaan? Met deze update verander je Football Manager 2020 alsof je Football Manager...

MU / FMI Update 2020 – 2019/2020 Final update

De MU/FMI update is weer terug! De beste en meest uitgebreide transfer update voor Football Manager 2020!

Samenwerkingsverbanden in Football Manager

De voordelen van een samenwerkingsverband tussen clubs in Football Manager. In deze gids bespreken we waarom dit onderdeel jouw save kan beïnvloeden en hoe jij hier je voordeel uit kunt halen.