De 5 beste talenten van PSV

Home Football Manager 2020 De 5 beste talenten van PSV

Auteur

Datum

Categorie

In deze Football Manager 2020 lijst nemen we een kijkje in de selectie van PSV. We bekijken de vijf grootste talenten van de Eindhovenaren.

Mohamed Ihattaren

Het mag geen verrassing zijn dat de 17-jarige Mohamed Ihattaren geldt als grootste talent van PSV. De aanvallende middenvelder is net aan zeventien en mag zich nu al tot een volwaardig eerste elftal speler rekenen in FM20. Geweldig talent, veel gekocht door FM’ers uit binnen- en buitenland!

Donyell Malen

De Nederlandse international is na het vertrek van Steven Bergwijn naar Tottenham Hotspur dé blikvanger van PSV. Een geweldige aanvaller die in veel saves uitgroeit tot een geweldenaar. Hij is overigens wel prijzig, maar dat mag de pret absoluut niet drukken. Topper in wording!

Cody Gakpo

De twintigjarige buitenspeler geldt al als vaste speler van het eerste elftal en er zit nog voldoende rek in zijn potentie. Zijn contract loopt nog tot 2023, dus PSV zal een flinke vergoeding eisen voor Gakpo. Desalniettemin een groot talent en als je een game start met PSV is Gakpo de speler die je als linksbuiten zal gaan gebruiken.

Mauro Junior

Hij speelt op huurbasis bij Heracles Almelo en dat is een mooie club voor Mauro Junior om zich bij jou in de kijker te spelen. Hij is een technische middenvelder en bezit nog voldoende potentie om ook grotere competities dan de Eredivisie aan te kunnen. Zeker eentje om in de gaten te houden.

Jeremy Antonisse

Deze 17-jarige aanvallende middenvelder / linksbuiten is er eentje om goed in de gaten te houden bij PSV. Hij zal nog kwaliteiten te kort komen om in het eerste te kunnen spelen, maar bij Jong PSV moet hij al voldoende minuten kunnen maken. Antonisse moet qua potentie in staat zijn om over een paar seizoenen de strijd aan te gaan met Cody Gakpo voor de positie van linksbuiten.

Andere talenten van PSV:

  • Luis Felipe
  • Mylian Jimenez
  • Jordan Teze
  • Noni Madueke
  • Joel Piroe

Bekijk ook onze andere lijstjes met talenten:

Koop FM21

Bestel Football Manager 2021 en ontvang tot wel 15% korting!

Laatste FM20 Artikelen

Hoe het coronavirus is verwerkt in FM21

Hoe is het coronavirus verwerkt in Football Manager 2021? De belangrijkste veranderingen op een rij!

FM 2021 – Systeem Eisen

De volgende systeemeisen zijn benodigd om Football Manager 2021 te draaien op je desktop of op je laptop.

Koop Football Manager 2021 via Managers United!

Koop Football Manager 2021 via Managers United en krijg geweldige korting op je bestelling!