De 5 beste talenten van FC Utrecht

Home Football Manager 2020 De 5 beste talenten van FC Utrecht

Auteur

Datum

Categorie

In deze Football Manager 2020 lijst nemen we een kijkje in de selectie van FC Utrecht. We bekijken de vijf grootste talenten van de Domstedelingen.

Nick Venema

De twintigjarige Nick Venema geldt als grootste talent van FC Utrecht. De 20-jarige spits start in FM20 op huurbasis bij Almere City, een niveau dat prima bij zijn huidige kwaliteiten passen. Als hij terugkeert in de Galgenwaard zal hij nog niet klaar zijn voor een plek in de basis, maar wel al goed genoeg zijn om geregeld zijn minuten te maken.

Mohamed Mallahi

Deze negentienjarige buitenspeler speelt sinds 2011 voor FC Utrecht en maakt de laatste jaren zijn minuten bij Jong FC Utrecht. Hij zal zich nog flink moeten ontwikkelen om een kans te maken op speeltijd in het eerste. In de Keuken Kampioen Divisie kan hij zich goed ontwikkelen.

Tommy St.Jago

De negentienjarige Tommy St. Jago staat op de lijst van Nederlandse wonderkinderen in FM20. Hoewel de centrale verdediger hij geen topper zal worden, verwachten wij dat hij zeker wel het niveau van de Eredivisie aan zal kunnen. Bij Jong Utrecht zit hij op het moment goed op zijn plek.

Christopher Mamengi

Misschien kan Tommy St. Jago ooit het centrale duo vormen bij Utrecht samen met Christopher Mamengi. Deze achttienjarige verdediger speelt sinds 2014 bij Utrecht en mag nu ruiken aan het grote werk bij Jong FC Utrecht. Een prima talent die voldoende potentie heeft om de Eredivisie te halen.

Denso Kasius

We sluiten de lijst af met Densio Kasius. Hij is een zestienjarige rechtsback en mag zich nu al een ware voetbalnomade noemen. Hij speelt sinds 2018 voor Utrecht, maar verdedigde daarvoor de clubkleuren van onder meer ADO Den Haag, Feyenoord en Sparta. Bij Utrecht moet hij wél het voetbalgeluk vinden. Kasius start in de Onder 19 en dat is een prima niveau voor hem aan het begin.

Bekijk ook de beste talenten van Feyenoord en AZ

Koop FM21

Bestel Football Manager 2021 en ontvang tot wel 15% korting!

Laatste Artikelen

Het karakter van een speler

Het karakter van een speler heeft op veel verschillende factoren invloed. In deze gids leggen we je uit waar je op moet letten bij het karakter van een speler.

MU Update 2021 – V21.3

De MU Update voor FM2021 is uit!

Hoe speel jij FM: Nummerke10

In de serie 'Hoe speel jij FM?' vragen we om de week aan een forumlid om een aantal vragen en stellingen te beantwoorden. Ditmaal is Nummerke10 aan de beurt.