Data Hub in FM 22

HomeFootball Manager 2022Data Hub in FM 22

Auteur

Datum

Categorie

Eén van de nieuwe features in FM 22 is het Data Hub. In het Data Hub komen alle gegevens van je analisten bij elkaar. Data wordt steeds belangrijker in de wereld van het voetbal en dit is ook de makers van Football Manager niet ontgaan. In FM 21 maakten we kennis met xG. Wat kunnen we allemaal verwachten voor FM 22?

Nieuwe toevoegingen aan de Data Hub

Deze Data is er onder andere toegevoegd aan de Data Hub in FM 22:

Momentum

Momentum laat je zien hoe een wedstrijd verloopt. Je kunt hier informatie krijgen over hoe het team in een bepaald deel van de wedstrijd heeft gepresteerd. Ook laat het zien hoeveel schoten je team heeft gehad of hoeveel balcontacten er waren richting het doel van de tegenstander.

615efd7818aeb-Data_Hub_1.png

Verbeteringen aan de pass map

De pass map is niet nieuw, maar er zijn wel verbeteringen aan gedaan ten opzichte van de vorige versie. Er wordt meer in detail weergegeven hoe de spelers de bal rondbrengen op het veld. Een voorbeeld dat wordt aangehaald in de video is dat de twee centrale verdedigers de bal te veel naar elkaar rondspelen en te weinig naar voren, omdat die mogelijkheden er gewoonweg niet zijn. Dit soort voorbeelden vallen dus beter op in de vernieuwde pass map en zijn daardoor dus ook sneller te verbeteren in een wedstrijd.

615efd8a545cd-Data_Hub_2.png

Algemeen

Over het algemeen heeft Sports Interactive geprobeerd om op alle vlakken zoveel mogelijk data weer te geven. Er komt een zoekbalk waarin je kan zoeken naar de benodigde data waar jij dieper op in wilt gaan. In het overzichtsscherm kun je dus de momentum map, pass map of xG opvragen. Ook is er onder andere data beschikbaar over hoe goed je verdedigers koppen tijdens de wedstrijden en heb je zone maps waarin je kunt zien wat er op bepaalde vlakken in het veld gebeurt. Het Data Hub gaat je dus van zeer interessante informatie voorzien over jouw speelwijze.

615efd99d134e-Data_Hub_3.png

615efdaa29468-Data_Hub_4.png

615efdb47e97c-Data_Hub_5.png

Video

Pre-Order FM 22

Pre-Order FM 22 via Managers United! Het is goedkoper dan Steam en door via MU te bestellen steun je onze community, waardoor wij onze website en forum kunnen verbeteren. Je hebt dan ook al toegang tot de BETA-versie van FM 22.

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen