Cristian Pavon

123

Een generatie Argentijnen lijkt afscheid te nemen van het nationale elftal en dus moet de bondscoach opzoek naar jonge spelers om in te passen. Cristian Pavon is zo’n jonge speler en gezien zijn kwaliteiten heeft hij het in zich om langdurig een vaste kracht in het Argentijnse nationale elftal te zijn. Het is dan ook niet de vraag of, maar wanneer hij bij zijn club vertrekt.

Spelerspaspoort

Naam: Cristian Pavon
Nationaliteit:Argentinië
Leeftijd: 22 (21/01/1996)
Lengte: 167 cm
Gewicht: 65 kg
Voet: Rechts
Club:Boca Juniors
Contract: 30/06/2022
Positie: Rechtsbuiten
Waarde: €8.25M
Kosten in 2018: €30M
Salaris p/w: €12.5k

Transfer informatie

We hebben Pavon, als manager van Paris Saint-Germain, geprobeerd naar Frankrijk te halen. Dit lukte vrij gemakkelijk aangezien de Argentijn een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract heeft staan. Je zult dus altijd dertig miljoen euro neer moeten leggen om hem binnen te halen. In de onderhandelingen over zijn contract stelde Pavón geen rare eisen en tekende hij graag voor onze club.

Sterke punten
+ Dribbelen
+ Voorzetten
+ Kalmte
+ Uithoudingsvermogen
+ Versnelling
Zwakke punten
– Eerste balcontact
– Techniek
– Beslissingen
– Evenwicht
– Sprongkracht

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1Cristian Pavon – 2018

Cristian Pavon 2018

Cristian Pavon begint als eerste elftal speler bij zijn club Boca Juniors. Met al ruim zestig wedstrijden achter zijn naam kunnen we met recht zeggen dat hij een onmisbare speler is voor de club.

2Cristian Pavon – 2028

Cristian Pavon 2028

Als we kijken hoe zijn carrière er tot 2028 uit heeft gezien dan zien we dat Pavón niet lang bij Boca Juniors heeft gespeeld. In de eerste transferperiode van de game verliet de buitenspeler zijn geboorteland voor Paris Saint-Germain. De Parijzenaren legde dertig miljoen euro voor hem neer. In Parijs kon Pavón het echter nooit waarmaken. Na een verhuurperiode bij Napoli vertrok hij in 2021 naar AS Monaco voor ongeveer 61 miljoen euro. Inmiddels heeft hij 251 wedstrijden gespeeld voor de club uit de dwergstaat en hierin scoorde hij 90 keer. Daarnaast heeft de 32-jarige Pavón 103 interlands achter zijn naam.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update