De 5 grootste talenten van: Colo Colo

HomeFootball Manager 2019ShortlistsDe 5 grootste talenten van: Colo Colo

Auteur

Datum

Categorie

Colo Colo is de verreweg succesvolste club van Chili. Het is dan ook niet gek dat de jeugdopleiding goede spelers afleveren aan het eerste elftal. In het verleden zetten Arturo Vidal, Mati Fernández en Claudio Bravo al hun eerste stappen in het profvoetbal bij Los Albos en ook nu heeft de club weer goede talenten in huis. Wij bekijken vijf van deze talenten.

Branco Provoste

Deze 18-jarige centraal aanvallende middenvelder maakte op 2 april 2017 al zijn debuut voor Colo Colo. Toch is hij nog steeds geen vaste kracht in het eerste elftal. Zijn potentieel ligt erg hoog. Met de juiste training en begeleiding kan hij het zomaar schoppen tot de Europese subtop. Zijn beste eigenschappen zijn techniek, flair en inzicht. Deze eigenschappen beschrijven Provoste juist, een speler met een verfijnde techniek die een opening kan creëren.

Branco Provoste

Iván Morales

Morales is een sterke, balvaste spits met ook nog eens een aardige techniek. De 18-jarige jeugdexponent mag al regelmatig aansluiten bij het eerste elftal en wacht op zijn kans. Zijn fysiek is al prima in orde, nu is het zaak dat hij mentaal sterk wordt en dan kunnen we stellen dat hij een topspits kan worden.

Iván Morales

Gabriel Suazo

Gabriel Suazo is misschien wel het grootste talent van de club. Deze kleine verdedigende middenvelder heeft al meer dan 50 wedstrijden voor de club achter zijn naam. Ondanks dat hij pas 20 jaar oud is kunnen we stellen dat hij een bepalende speler is binnen de selectie. Suazo is van alle markten thuis en hoeft niet veel te kosten. Het bekijken waard.

Gabriel Suazo

Omar Carabalí

De 21-jarige Omar Carabalí is het grote keeperstalent van Colo Colo. Zijn potentieel ligt tussen de top van de Eredivisie en de Europese subtop, denk hierbij aan clubs als Valencia, Borussia Dortmund en AS Roma. Een kans in het eerste elftal van zijn Chileense club heeft hij nooit gekregen, dus wellicht kun jij hem die kans wel bieden.

Omar Carabalí

Carlos Villanueva

Villanueva is vergelijkbaar met Branco Provoste. Ook deze aanvallende middenvelder heeft een goede dribbel en techniek. Zijn potentieel ligt misschien iets later dan die van Provoste, maar ook hij kan het maken op de Europese velden. De 19-jarige Villanueva heeft net als Provoste ook al enkele wedstrijden in het eerste elftal achter zijn naam.

Carlos Villanueva

Bekijk ook één van onze andere lijstjes:

Koop FM21

Bestel Football Manager 2021 en ontvang tot wel 15% korting!

Laatste Artikelen