Beste Nederlandse talenten in FM20

HomeFootball Manager 2020Beste Nederlandse talenten in FM20

Auteur

Datum

Categorie

Een nieuwe lijst vol met toptalenten uit Football Manager 2020. We bekijken vandaag de beste talenten met de Nederlandse nationaliteit. Er staan in totaal 53 talenten op de lijst, je hebt voldoende te scouten dus!

Eredivisie hofleverancier

Gelukkig kunnen we concluderen dat de meeste van de Nederlandse talenten nog altijd in de Eredivisie spelen. Van de 53 talenten verdienen 14 spelers hun brood buiten de Nederlandse landsgrenzen. Een flinke opsteker voor Nederland én de Eredivisie dus.

Ajax verwachtte nummer één, verrassing op twee

Zoals verwacht vinden we Ajax terug op de eerste plek als we het aantal top talenten op een rij zetten. Liefst 11 talenten spelen bij de huidige landskampioen van Nederland. Op plek twee zien we AZ staan. De Alkmaarders hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd in de eigen jeugdopleiding en dat begint nu zijn vruchten af te werpen. Feyenoord maakt de top drie compleet, terwijl PSV net buiten het podium finisht.

In het buitenland verpieteren

Eén ding dat we wel elke Football Manager weer terug zien keren is dat Nederlandse talenten in het buitenland vaak moeite hebben zich te ontwikkelen tot topspelers. Dit geldt vooral voor de spelers die bij Engelse clubs spelen. In onze scout saves tot 2029 bijvoorbeeld kwamen spelers als Tahith Chong en Jayden Braaf nooit helemaal uit de verf. Dit heeft er vooral mee te maken dat ze continu worden verhuurd door hun clubs op lagere niveaus en pas op hun 22e echt minuten gaan maken. Dan is een belangrijk deel van de ontwikkeling al verloren gegaan. Enorm zonde dus!

Football Manager 2020 Beste Nederlandse talenten

NaamLeeftijdClubPositieWaarde

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen