Assane Gnoukouri

111

Niet alle goede spelers hoeven veel geld te kosten. Dat bewijst Assane Gnoukouri wel. Een zeer solide verdedigend ingestelde middenvelder die momenteel zonder club zit. Sla jij je slag en geef je deze Ivoriaan een plaats om zijn kwaliteiten te tonen?

Spelerspaspoort

Naam: Assane Gnoukouri
Nationaliteit:Ivoorkust
Leeftijd: 21 (28/09/1996)
Lengte: 180 cm
Gewicht: 77 kg
Voet: Rechts
Club:
Contract: –
Positie: Verdedigende middenvelder
Waarde: –
Kosten in 2018:
Salaris p/w:

Transfer informatie

oor een Nederlandse subtopper zou Gnoukouri een sterke speler zijn. Daarom probeerde we hem naar Vitesse te halen. Dit lukte met een contract van 37K per maand, met daarin wel een vaste transferclausule van net onder de 10 miljoen. Een zeer normaal contract en gezien zijn transfervrije status dus een prima aankoop.

Sterke punten
+ Natuurlijke fitheid
+ Uithoudingsvermogen
+ Snelheid
+ Inzet
+ Passing
Zwakke punten
– Afstandsschoten
– Koppen
– Sprongkracht

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1Assane Gnoukouri – 2018

Assane Gnoukouri 2018 Football Manager 2019

Eigenlijk is Assane direct een goede speler in de Eredivisie. Vooral zijn enorm sterke fysieke en mentale statistieken vallen op voor zijn leeftijd. Als hij zich technisch nog wat verder kan ontwikkelen en eventueel in de lucht ook nog wat sterker wordt, is hij al snel te goed om in de Eredivisie te spelen.

2Assane Gnoukouri – 2028

Assane Gnoukouri 2028 Football Manager 2019

Gnoukouri heeft er tien mooie jaren op zitten, waarin hij zich langzaam omhoog heeft gewerkt in de voetbalwereld. Via het Griekse AEK en Shakhtar in Oekraïne is hij inmiddels een gewaardeerd onderdeel van de selectie van Wolverhampton, dat net is gedegradeerd uit de Premier League. Een sterke speler dus en dat zie je ook aan het aantal interlands dat hij op zijn naam heeft gezet voor Ivoorkust. Een speler die je dus maar goed moet overwegen als je in het eerste seizoen nog wat centen over hebt.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update