Arthur

181

De Braziliaanse middenvelder Arthur is één van de nieuwste gezichten bij FC Barcelona en moet komend seizoen samen met Sergio Busquets en Frenkie de Jong het nieuwe middenveld van de Catalanen vormen. De kleine technicus kan zomaar een clublegende worden, mits hij een groot deel van zijn carrière doorbrengt in Barcelona. 

Spelerspaspoort

Naam: Arthur
Nationaliteit: Brazilië
Leeftijd: 21 (12/08/1996)
Lengte: 172 cm
Gewicht: 67 kg
Voet: Rechts
Club: FC Barcelona
Contract: 30/06/2024
Positie: Centrale middenvelder
Waarde: €36M
Kosten in 2018: Niet beschikbaar
Salaris p/w: €115k

Transfer informatie

Arthur staat pas sinds kort onder contract bij FC Barcelona en is dus de eerste transferperiode niet beschikbaar voor een transfer. Ook om een huurtransfer staan zowel de club, als de speler niet te springen.

Sterke punten
– Eerste balcontact
– Passing
– Techniek
– Anticiperen
– Evenwicht
Zwakke punten
– Afstandsschoten
– Koppen
– Kracht
– Sprongkracht

Koop Football Manager 2019 via Managers United

Arthur – 2018

Arthur is nieuw bij FC Barcelona, maar zal hoogstwaarschijnlijk wel kunnen rekenen op een basisplaats. Al is de concurrentie natuurlijk wel moordend.

Arthur – 2028

Wat we in de intro al voorspelde lijkt waarheid te zijn geworden: Arthur speelt nog steeds bij FC Barcelona en is inmiddels een belangrijke speler in de geschiedenis van de club. Sinds zijn komst bij de club heeft hij elk seizoen een basisplaats weten te veroveren en vooral zijn laatste twee seizoenen waren erg sterk. Ook in zijn geboorteland is hij een toonaangevende speler: hij speelde tot nu toe 74 interlands en scoorde hierin negen keer.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update