Arjen van der Heide

399

Arjen van der Heide geldt in Football Manager 2019 als verborgen pareltje. De pas 16-jarige linksbuiten haalde de lijst met beste talenten uit de Eredivisie en om die reden bekeken wij zijn carrièreverloop in FM19.

Spelerspaspoort

Naam: Arjen van der Heide
Nationaliteit: Nederland
Leeftijd: 16 (19/11/2001)
Lengte: 170 cm
Gewicht: 58 kg
Voet: Links
Club:sc Heerenveen
Contract: 30/06/2021
Positie: Linksbuiten
Waarde: €180k
Kosten in 2018: €1.1M
Salaris p/w: €120

Transfer informatie

De jonge linksbuiten is zeker een haalbare speler voor de top van de Eredivisie. Hij heeft een jeugdcontract bij Heerenveen en is dus voor een opleidingsvergoeding aan te trekken. Deze ligt ongeveer rond de 400k. Mocht dat om de één of andere reden niet lukken, dan kun je altijd nog een bod doen op Van der Heide, hij kost je dan om en nabij de 1.1M. Een echt koopje dus!

Sterke punten
+ Dribbelen
+ Passen
+ Beslissingen
+ Vastberadenheid
+ Versnelling
Zwakke punten
– Afwerken
– Koppen
– Sprongkracht
– Kracht

Koop Football Manager 2019 via Managers United

Arjen van der Heide – 2018

Van der Heide begint in de Onder 19 ploeg van Heerenveen. Hij zal zich eerst nog verder moeten ontwikkelen voordat hij kans maakt op een kans in het tweede elftal of zelfs het eerste. Kans is ook aanwezig dat hij voor die tijd al is weggekaapt door een andere ploeg, Van der Heide is namelijk een speler die de nodige interesse trekt.

Arjen van der Heide 2018

Arjen van der Heide – 2028

Na tien seizoenen in Football Manager 2019 heeft Van der Heide zich opgewerkt tot een prima linksbuiten die actief is in de Italiaanse Serie A. Hij heeft een mooie carrière achter de rug en heeft zich goed ontwikkeld. Een kans in het grote Nederlands elftal heeft hij op zijn 26e echter nog altijd niet gekregen en de kans dat hij die krijgt lijkt ook minimaal te zijn, er zijn immers betere spelers beschikbaar voor die positie.

Arjen van der Heide 2028

[td_smart_list_end]

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update