Antonio Marin

196

Nog op zoek naar die toekomstige topper op de vleugel? In Kroatië loopt de ideale kandidaat rond. Antonio Marin is tweebenig en met een klein beetje bij trainen op zowel de linker- als de rechterflank een toekomstige wereldtopper.

Spelerspaspoort

Naam: Antonio Marin
Nationaliteit:Kroatië
Leeftijd: 17 (09/01/2001)
Lente: 184 cm
Gewicht: 84 kg
Voet: Tweebenig
Club:Dinamo Zagreb
Contract: 17/01/2021
Positie: Linksbuiten
Waarde: €220k
Kosten in 2018: €1.9M
Salaris p/w: €1.3k

Transfer informatie

Het aantrekken van Antonio Marin is voor clubs met een redelijke portemonnee wel te doen. Wij testten het zelf even door met Manchester City een akkoord te smeden met zijn huidige club Dinamo. Voor net onder de twee miljoen mochten we Marin overnemen, maar niet zonder te beloven de Kroaten ook flink mee te laten delen in de winst als Marin een keer wordt doorverkocht. Mocht je dit niet willen, zul je dus deze clausule op voorhand moeten uitsluiten en waarschijnlijk ook een aantal ton extra aan geld mee moeten brengen.

Sterke punten
+ Dribbelen
+ Flair
+ Techniek
+ Versnelling
Zwakke punten
– Beslissingen
– Teamgeest
– Evenwicht

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1. Antonio Marin – 2018

Antonio-Marin-2018-Football-Manager-2019

Antonio start dus bij de lokale topclub Dinamo. Hier staat hij ook nog op de loonlijst als groot talent en het is wel duidelijk waarom. Marin is zijn leeftijd ver vooruit. In de Eredivisie zou hij bijvoorbeeld bij menig club nu al van toegevoegde waarde kunnen zijn.

2. Antonio Marin – 2028

Antonio-Marin-2028-Football-Manager-2019

We spoelen even vooruit in de tijd en kijken naar de carrière van Marin. Hij zou zich na 10 jaar in de game op het toppunt van zijn kunnen moeten bevinden en we zien dan ook dat Antonio onder contract staat bij topclub Chelsea. Zijn loopbaan is heel netjes verlopen. Hij heeft nog een aantal jaren voor Dinamo gespeeld alvorens naar Schalke te gaan. Ook hier is hij een aantal jaren gebleven, voordat Chelsea de Kroaat daar heeft opgepikt.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update