Alex Blesa

181

Met de verkoop van Frenkie de Jong moet Ajax op jacht naar een nieuwe middenvelder die het spel vorm kan geven. Wij hebben wel een tip voor Overmars: ga eens kijken naar Alex Blesa! De jonge Spanjaard heeft alles in zich om een nieuwe sensatie te worden als draaipunt op het middenveld, maar moet dan wel nog wat tijd krijgen om zich te ontwikkelen.

Spelers paspoort

Naam: Alex Blesa
Nationaliteit:Spanje
Leeftijd: 16 (15/01/2002)
Lengte: 180 cm
Gewicht: 72 kg
Voet: Links
Club:Levante
Contract: 30/06/2024
Positie: Middenvelder
Waarde: €190k
Verwachtte kosten: €1M
Salaris p/w: €725

Transfer informatie

We hebben het heft maar alvast in eigen handen genomen en zijn in de schoenen van Overmars gaan staan. Blesa heeft in zijn contract een vaste afkoopsom staan van 1 miljoen euro. Hij kan dus ten alle tijden voor die prijs over worden genomen van Levante. Een schijntje voor een dergelijk talent.

Sterke punten
+ Flair
+ Teamgeest
+ Eerste balcontact
+ Passing
+ Techniek
Zwakke punten
– Afstandsschoten
– Afwerken
– Mandekking
– Evenwicht
– Dribbel

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1Alex Blesa – 2018

Alex Blesa 2018

Blesa is bij zijn huidige club een groot talent die nog geen plaats in het eerste elftal heeft veroverd. Dat zal hij bij de meeste clubs die hem kunnen halen ook nog niet direct zijn. Echter, hij heeft wel de potentie om iets veel groters te bereiken en binnen korte tijd al een waardevolle invaller te worden.

2Alex Blesa – 2028

Alex Blesa 2028

Over de loopbaan van Blesa is eigenlijk weinig te vertellen. De middenvelder bleef zijn club Levante altijd trouw en is inmiddels een onmisbare schakel op het middenveld van de Spaanse middenmoter. Hij zou met zijn kwaliteiten echter ook niet misstaan bij een gemiddelde Europese subtopper. Een goede speler om er dus bij te hebben en een die je nu vroeg in zijn ontwikkeling nog op kan pikken en naar jouw eigen beeld kan kneden.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

Wonderkinderen – Beste CoachesBeste ScoutsMU Data Update