6 clubs in FM19 om de kerst mee door te komen

Home Football Manager 2019 Clubs 6 clubs in FM19 om de kerst mee door te komen

Auteur

Datum

Categorie

De kerstdagen komen er weer aan en aangezien je wellicht bakken aan tijd hebt is het altijd handig om inspiratie op doen voor een nieuwe Football Manager-carrière. Wij helpen graag een handje en geven je zes suggesties!

Easy Picks

Girondins de Bordeaux

Deze Franse subtopper heeft een rijke historie en hoopt de komende jaren weer enkele successen te vieren. Met al zes landskampioenschappen op zak is het een mooie uitdaging om de prijzenkast wat verder te gaan vullen. De club bevat genoeg talentvolle spelers die belangrijk kunnen worden en dus is Bordeaux rijp om op korte termijn de strijd aan te gaan met grootmachten Olympique Lyon en Paris Saint-Germain. Ben jij de juiste man hiervoor?

Girondins Bordeaux

Eintracht Frankfurt

Net als Bordeaux is Eintracht Frankfurt ook een subtopper in eigen land. De selectie kent vele bekende namen voor ons Nederlanders. Zo spelen Jonathan De Guzman, Jetro Willems en Sébastien Haller bij SGE. Aangezien je mag starten in de Europa League is er meteen een goede kans om wat geld te verdienen. En wie weet kun je al stunten en de cup pakken. De club hunkert naar successen en hopelijk kun jij ze die brengen.

Lees meer over Eintracht Frankfurt, we hebben namelijk een handige gids over deze mooie club gemaakt.

Eintracht Frankfurt

Exotische Uitdagingen

Atlanta United FC

De kersverse winnaar van de MLS Cup is de ideale club om mee te beginnen in Amerika. Atlanta United is pas in 2017 opgericht en speelt in het prachtige Mercedes-Benz Stadium. Ze hebben een ijzersterke selectie, met Josef Martínez als absolute topspeler. De competitieregels zijn wel wat ingewikkeld, lees je dus goed in voor je aan deze uitdaging begint. Kun jij The Five Stripes de meest succesvolle Amerikaanse club ooit maken?

Onze vrienden van FMInside hebben hier onlangs een clubgids over gemaakt.

Atlanta United

Bloemfontein Celtic FC

Misschien wel de club met de mooiste naam ter wereld en spelend in de hoogste divisie van Zuid-Afrika. Je kunt niet ontkennen dat dit een exotische uitdaging is. De club uit de prachtige stad Bloemfontein hangt de laatste jaren vast in de subtop en wil graag de oversteek maken naar de absolute top. Kunnen ze ooit het aantal kampioenschappen van Mamelodi Sundowns inhalen? Onder jouw leiding vast wel!

Bloemfontein Celtic

Ultieme Uitdagingen

Salford City FC

Deze club, die in handen is van de Class of ’92, wil binnen tien jaar in de Championship uitkomen. Momenteel spelen ze, na drie promoties in vier jaar, in de National League, het vijfde niveau van Engeland. Sinds enkele jaren werkt de club haar wedstrijden af in het vernieuwde Moor Lane, het stadion wat inmiddels Peninsula Stadium heet. Een gloednieuw stadion waar de club de komende jaren mee vooruit kan. Hopelijk weet jij de Class of ’92 tevreden houden en hun doelstellingen te bewerkstelligen.

Salford

Calcio Catania

Calcio Catania speelt sinds het seizoen 2015/2016 in de Lega Pro, het derde niveau van Italië. Uiteraard kennen we deze club allemaal van haar jaren in de Serie A, maar doordat de eigenaar schuldig werd bevonden aan matchfixing bij vijf wedstrijden werd de club, die toen in de Serie B actief was, teruggezet naar de Lega Pro. Aan jou de taak om deze club, die gevestigd is op het prachtige eiland Sicilië, terug te brengen naar het hoogste niveau. Een hels karwei.

Catania

Laat vooral je voortgang met één van deze clubs weten in ons FM Café!

Koop FM20

Bestel Football Manager 2020 en ontvang tot wel 40% korting!

Laatste FM20 Artikelen

MU / FMI Update 2020 – 2019/2020 Final update

De MU/FMI update is weer terug! De beste en meest uitgebreide transfer update voor Football Manager 2020!

Samenwerkingsverbanden in Football Manager

De voordelen van een samenwerkingsverband tussen clubs in Football Manager. In deze gids bespreken we waarom dit onderdeel jouw save kan beïnvloeden en hoe jij hier je voordeel uit kunt halen.

De 5 beste talenten van PSV

In deze Football Manager 2020 lijst nemen we een kijkje in de selectie van PSV. We bekijken de vijf grootste talenten van de Eindhovenaren.