5 talenten uit de Keuken Kampioen Divisie

Home Football Manager 2020 5 talenten uit de Keuken Kampioen Divisie

Auteur

Datum

Categorie

De winter update van Football Manager 2020 is inmiddels uit en de database met de januari transfers is inmiddels beschikbaar via steam. Wij doken de game in en vonden vijf talenten uit de Keuken Kampioen Divisie.

Dirk Proper – NEC Nijmegen

Een 17-jarige middenvelder die speelt voor NEC. Hij is direct de meest getalenteerde speler uit dit lijstje en zou met gemak ooit mee moeten kunnen in de Eredivisie. We hebben in FM20 geprobeerd hem over te nemen van NEC met Ajax en zal je ongeveer 900k kosten.

Robin Roefs – NEC Nijmegen

De volgende op de lijst is de 16-jarige Robin Roefs en ook hij speelt bij NEC. Hij is keeper van beroep en behoorlijk getalenteerd. Uiteraard is hij op die leeftijd nog niet goed genoeg voor een plek onder de lat in de Eredivisie, maar hij heeft absoluut de potentie om naar zo’n niveau toe te groeien. Roefs heeft nog een jeugdcontract in FM20 en dat wil zeggen dat je hem voor een opleidingsvergoeding kunt contracteren. Deze staat op 400k.

Stefan Velkov – FC Den Bosch

Nummer drie is de Bulgaarse verdediger Stefan Velkov. Hij speelt weliswaar op huurbasis voor RKC Waalwijk maar in feite staat hij onder contract bij FC Den Bosch. Hij is 22-jaar en kan qua niveau mee in de Eredivisie. Het is geen hoogvlieger en het zal geen Matthijs de Ligt worden, maar voor een degradatie kandidaat in de Eredivisie zou het een welkome versterking zijn. Door zijn huurperiode bij RKC is hij niet te koop in het eerste seizoen, maar zal hij later voor ongeveer 705k beschikbaar zijn.

Anthony Swolfs – Telstar

Nog een keeper op deze lijst. Dat is de 21-jarige Belg Anthony Swolfs en hij speelt zijn wedstrijden voor Telstar. Hij is een nieuw gezicht bij de club, dus dat betekent dat hij niet snel zal verkassen gedurende de eerste transferperiode. Later zal hij beschikbaar zijn voor een bedrag rond de 300k. Zijn talent kan hem richting de onderkant van de Eredivisie brengen.

Jamie Jacobs – Cambuur Leeuwarden

We sluiten het lijstje af met Jamie Jacobs. Hij is een multi-functionele speler en kan op drie posities uit de voeten (MR, MC & AMC). Hij geldt als basisspeler bij Cambuur en de Friezen zullen dan ook niet staan te springen om een vertrek. We hebben geprobeerd hem te contracteren met Ajax, maar Cambuur eiste liefst 7 miljoen voor Jacobs. Een bedrag dat iets te gortig is voor een speler van zijn kwaliteiten.

Wil je meer Wonderkids zien? Bekijk onze lijst met Football Manager 2020 Wonderkids.

Koop FM21

Bestel Football Manager 2021 en ontvang tot wel 15% korting!

Laatste Artikelen

Het karakter van een speler

Het karakter van een speler heeft op veel verschillende factoren invloed. In deze gids leggen we je uit waar je op moet letten bij het karakter van een speler.

MU Update 2021 – V21.3

De MU Update voor FM2021 is uit!

Hoe speel jij FM: Nummerke10

In de serie 'Hoe speel jij FM?' vragen we om de week aan een forumlid om een aantal vragen en stellingen te beantwoorden. Ditmaal is Nummerke10 aan de beurt.