De 5 grootste talenten van: São Paulo FC

HomeFootball Manager 2019ShortlistsDe 5 grootste talenten van: São Paulo FC

Auteur

Datum

Categorie

Brazilië is het opleidingsland bij uitstek. Elk jaar komen er vele Braziliaanse voetballers hun geluk beproeven in Europa, de één met meer succes dan de ander. We hadden elke club in de hoogste nationale divisie uit kunnen lichten, maar vandaag nemen we alleen een kijkje in de opleiding van São Paulo.

De topclub uit de gelijknamige stad wist onder andere al José Edmílson, Júlio Baptista, Kaká, Cafú en Lucas Moura op te leiden. Welke talenten spelen er hedendaags bij Tricolor Paulista?

Brenner

Het grootste talent van São Paulo is deze 18-jarige spits. Hij heeft al enkele wedstrijden in het eerste elftal achter zijn naam en lijkt dan ook niet meer weg te denken uit de basis. Met zijn snelheid en neusje voor de goal is hij een plaag voor elke verdediging. Zijn favoriete rol is diepe spits, maar ook als hangende spits, nummer 10 en afmaker kan hij goed uit de voeten. Met de juiste training en begeleiding heeft Brenner het in zich om één van de beste spitsen ter wereld te worden. Sla dus snel je slag!

We hebben ook een uitgebreid spelersrapport van Brenner gemaakt.

Brenner-2018-Football-Manager-2019

Pedro Bortulozo

Een spits die ook de top kan halen is de 21-jarige Pedro Bortulozo. Hij is een ander type spits dan Brenner. Met zijn kopkracht en balvastheid is hij een goede targetman en druk zettende spits. Ondanks dat hij enkele jaren ouder is dan zijn spitsenmaatje heeft hij minder wedstrijden in het eerste elftal gespeeld. Ondanks dat doet Bortulozo zeker niet onder van Brenner, sterker nog: misschien kan hij het nog wel verder schoppen. Aangezien hij al 21 jaar oud is moet je niet te lang wachten met het vastleggen van deze groeibriljant.

Pedro Bortoluzo

Lucas Sena

Deze 17-jarige rechtsback speelt nog in het onder 19 elftal van São Paulo. Hij moet zijn debuut voor de Braziliaanse topclub nog maken, maar wat een groot talent is deze jongeling! Ondanks dat hij nog moet werken aan zijn verdedigende taken heeft hij een zeer goede tackle in huis. Ook is hij pijlsnel en is zijn eerste balcontact vaak uitstekend. Het zal dan ook niet lang duren voordat Sena de stap naar het eerste elftal gaat maken.

Lucas Sena

Danilo

Danilo Mendes Conzelli, of kortweg Danilo is een zeer talentvolle linkshalf. De nog maar 16-jarige jeugdspeler heeft een zeer goede dribbel in huis. Daarnaast heeft hij een prima techniek en voorzet. Nu zul je vast denken dat Danilo een kleine baltovenaar is, maar niks is minder waar. Deze linksbenige jongeling is al 195 centimeter lang en heeft een uitstekende sprongkracht. Als hij nog iets beter leert koppen en veel krachttraining doet heb je een absolute tank in huis.

Danilo

Shaylon

We sluiten af met een echte nummer 10. De 21-jarige Shaylon speelde al meer dan twintig wedstrijden voor São Paulo en scoorde hierin drie keer. Deze aanvallende middenvelder is een echte spelverdeler. Zijn inzicht, passing en techniek zijn buitengewoon goed. Tel daar zijn snelheid bij op en je kunt spreken van een nieuwe Kaká. Dat hij het gaat maken in Europa is dan ook geen twijfel over mogelijk.

Shaylon

[td_smart_list_end]

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste ScoutsMU Data Update

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen